Στο Κόσοβο εξαπλώνονται τα Goody's

Στο Κόσοβο εξαπλώνονται τα Goody's Facebook Twitter
4

Σε στρατηγική συμφωνία προχώρησε ο όμιλος Vivartia με την εταιρεία Magna FoodS H.P.K. για την επέκταση του κλάδου εστίασης στην αγορά του Κοσσυφοπεδίου.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο όμιλος Goody's - Everest προχώρησε στην υπογραφή συμφώνου με την εταιρεία Magna FoodS H.P.K. για την ανάπτυξη της αλυσίδας Goody's στo Κόσσοβο.

Η συμφωνία προβλέπει τη λειτουργία τουλάχιστον 10 εστιατορίων Goody's στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, ενώ το πρώτο κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι τον Μάιο 2014.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη συμφωνία ενδυναμώνει το σχέδιο εξωστρέφειας που υλοποιεί ό όμιλος εστίασης Goody's - Everest και ήδη περιλαμβάνει συμφωνίες για την ανάπτυξη των σημάτων του σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία, Λιβύη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τη λειτουργία περισσοτέρων από 20 καταστημάτων σε Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Vivartia, Γιάννης Αρτινός, ανέφερε ότι «ο Όμιλος Vivartia πιστός στο πλάνο της επιχειρησιακής του στρατηγικής για ανάπτυξη αξιοποιεί διαρκώς ευκαιρίες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Μέσα από ένα πρόγραμμα δυναμικής εξωστρέφειας, τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε αναπτύξει με ταχείς και έντονους ρυθμούς την παρουσία μας στο εξωτερικό, με εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών και νέες παραγωγικές μονάδες. Η νέα αυτή συμφωνία προσθέτει άλλη μια χώρα παρουσίας για τα σήματα εστίασης του Ομίλου, ενώ μέσα από τα 10 νέα καταστήματα θα έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε δύο εκατομμύρια νέους καταναλωτές».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Οικονομία / Ηλεκτρική ενέργεια: Οι παρεμβάσεις για μείωση της τιμής - Νέο «Εξοικονομώ» και αύξηση του επιδόματος θέρμανσης

«Δεν πρόκειται για σχέδιο επιδοματικό ή για προσωρινή βελτίωση, αλλά για ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο και μετρήσιμο σχέδιο, για μόνιμα χαμηλότερες τιμές με διαρθρωτικές παρεμβάσεις», δήλωσε ο υπουργός Σταύρος Παπασταύρου
THE LIFO TEAM
Νίκος Βέττας: «Ακόμα και το να βγεις να φας, το σκέφτεσαι εξαιτίας της ακρίβειας»

LiFO politics / Νίκος Βέττας: «Ακόμα και το να βγεις να φας, το σκέφτεσαι εξαιτίας της ακρίβειας»

Ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νίκος Βέττας, μιλά στη LIFO για την ακρίβεια και πώς μπορούν να βοηθήσουν οι επενδύσεις στην αντιμετώπισή της.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
17 ΜΕΤΡΑ ΔΕΘ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Οικονομία / ΔΕΘ: Ο νέος χάρτης φοροελαφρύνσεων για επαγγελματίες και επιχειρήσεις - Στα 2,2 δισ. ευρώ τα 17 μέτρα

Στο επίκεντρο του σχεδίου βρίσκονται οι μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, τα κίνητρα για επενδύσεις και επιχειρηματικότητα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
δεν θεωρω ότι τα τα γκουντις εχασαν γενικως...μπορει να κλεινουν κ λογω τιμων κ πλεον λογω μεγαλου ανταγωνισμου αλλα περασαν χρονια ολοκληρα σχετικου μονοπωλιου κ ευημεριας!δεν είναι κ για να στεναχωριόμαστε!
Το κόστος των πρώτων υλών είναι μικρο. Αυτό που εκτοξεύει όμως την τιμή στην Ελλάδα είναι 46% κρατήσεις πλέον του μισθού, 23% ΦΠΑ, προκαταβολή φόρου, μηδενικό αφορολόγητο, τέλος επιτηδεύματος, ΤΕΒΕ, εισφορά αλληλεγγύης, χαράτσι στο ακίνητο, δημοτικά τέλη και φόροι, τιμολόγιά ΔΕΗ πανάκριβα κλπ. κλπ.Είναι το κόστος που πληρώνουμε για να ζούμε σε μια χώρα όπου το 50% και βάλε της οικονομικής δραστηριότητας πρέπει να περάσει μέσα από υπηρεσίες και εταιρίες του κράτους...