27χρονη συνελήφθη επειδή άργησε να επιστρέψει βιντεοκασέτα

27χρονη συνελήφθη επειδή άργησε να επιστρέψει βιντεοκασέτα Facebook Twitter
6

Η 27χρονη Κέιλα Φίνλεϊ επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής της για να καταγγείλει παρενόχληση από έναν άντρα που την ακολουθούσε, αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της από το 2005. Η κατηγορία; Είχε νοικιάσει μια βιντεοκασέτα όταν ήταν 18 χρονών και δεν την επέστρεψε ποτέ στο βίντεο κλαμπ. Η Φίνλεϊ συνελήφθη τελικά και ας υποστήριζε ότι δεν ήξερε τίποτα για την υπόθεση. Αναγκάστηκε μάλιστα να περάσει και μια νύχτα στο κρατητήριο.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι είχαν σταλεί αρκετές επιστολές στην Φίνλεϊ και ότι εκείνη κάποια στιγμή άλλαξε διεύθυνση και αδιαφόρησε. Η ίδια ισχυρίζεται ότι  κανείς από το βιντεοκλάμπ ποτέ δεν επικοινώνησε μαζί της για τη βιντεοκασέτα, λέγοντας ότι αν κάτι τέτοιο είχε συμβεί, θα πήγαινε άμεσα στο μαγαζί προκειμένου να επιλύσει το θέμα. Μέσω ανάρτησης της στο facebook απειλεί μάλιστα ότι θα το "τραβήξει" μέχρις ότου δικαιωθεί.

Για την ιστορία, η βιντεοκασέτα που είχε νοικιάσει πριν εννέα χρόνια ήταν η κομεντί "Κακιά πεθερά" με τη Τζένιφερ Λόπεζ και τη Τζέιν Φόντα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Χαχαχ! Τωρα που το λεμε νοικιασα πριν καμια 10ετία μια κασέτα απο ένα videoclub που απο τοτε κλεινει και δεν λεει να κλεισει! Το εχω πετυχει 4-5 φορες απο τοτε ανοιχτο αλλα δεν εχω παει να την επιστρεψω, γιατι πρωτον δεν υπαρχουν πια videos που παιζουν κασετες και δευτερον θα μου ζητησει κανα διχίλιαρο τοσα χρονια που την εχω!
Ωχ ,μολις θυμήθηκα ότι πρόπερσι βρήκα στη σοφίτα το "ματωμενες γροθιές του καράτε"που είχα πάρει από το χρωματοπωλειο που νοίκιαζε στη ζούλα πειρατικές κασέτες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αποθήκη το '88.γιατι δεν είχαμε βιντεαδικο στο χωριό και στο καφενείο μας εβαζε μόνο σπαγγετι γουέστερν και μια απαράδεκτη με τον Φράνκο Νερο που έκανε το νίντζα.και ο ξάδερφος μου ελεγε,που μας είχε ψωφισει στη σφαλιάρα,να βλέπουμε μόνο Μπρους ΛηΤελοσπάντων λέτε να τη ψάξει ο μπάρμπας?