ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2012 | 21:41

Συναισθήματα & Πανσέληνος

Οι πιο μεγάλες χαρές πολλές φορές είναι αυτές που χώνονται λαθραία μέσα στην καρδιά μας, εμφανίζονται αυθαίρετα χωρίς να είναι αντικείμενο καμμιάς προσμονής σαν να είναι δώρα της ίδιας της ζωής. Έρχονται καθώς κάνουμε απλά καθημερινά πράγματα ή όταν απλά σκεφτόμαστε ότι είμαστε εδώ, στη γη ζωντανοί και έτοιμοι για νέες τρελλές περιπέτειες.Απόψε όμως κάτω απο την μυστηριώδη πανσέληνο, θα απολαύσω ένα daiquiri στην υγειά όλων αυτών των ανθρώπων που έχω στην ζωή μου και τους αγαπώ, αλλά και αυτούς που θα ήθελα να έχω γνωρίσει καλύτερα...Θ.
1
 
 
 
 
σχόλια
1) Σ'ευχαριστώ αν και θεωρώ οτι η ομορφιά δεν είναι ικανότητα, αλλά είναι κάτι που την έχουμε μέσα μας.2) Είμαι ήδη εκεί!3) Σαν αυτή πουθενά στον κόσμο!4) Όχι εγώ! Οι admin που επιβεβαιώνουν και ανεβάζουν 2 εξομολογήσεις μέσα σε ενα μισάωρο.5) Ό,τι πονάει, αξίζει ;)O μυστηριώδης φίλος σου.