Λιμουζίνες, ιδιωτική φρουρά και μια πολυτελής βίλα «συνόδευαν» τη ζωή που έκανε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος στη Ρόδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ροδιακή». Ο προφυλακισμένος πλέον που παρουσιαζόταν άλλοτε σαν δημοσιογράφος, άλλοτε σαν θεολόγος και άλλοτε σαν οικονομολόγος ζούσε τα τελευταία 9 χρόνια στη Ρόδο, σε υπερπολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, έχοντας και ιδιωτική φρουρά. Κυκλοφορούσε όταν πήγε στη Ρόδο με πολυτελές αυτοκίνητο και σύμφωνα με την εφημερίδα, διέδιδε στις επαφές του ότι είναι προσωπικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου. Μάλιστα υποστήριζε ότι τον είχε φιλοξενήσει κατά καιρούς και στο σπίτι αυτό.
Στην βίλα της περιοχής Ιαλυσού, ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών στην εφημερίδα, με τους οποίους είχε κοινωνικές επαφές, μεγάλο αριθμό όπλων και περιστρόφων.
Εκτός από τις ιδιότητες που αναφέρθηκαν προηγουμένως ο Τζεβελέκος παρουσιαζόταν και ως βιολογικός καλλιεργητής . Πάντοτε όμως συνόδευε αυτές τις επαγγελματικές του συστάσεις με την ιδιότητα του στελέχους της ΜΚΟ του «Διεθνούς Κέντρου Αποναρκοθέτησης».
Ελλάδα /
Ποιος είναι ο Τζεβελέκος της ΜΚΟ για τις νάρκες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Νεκρός αστυνομικός των ΜΑΤ στου Γουδή
Νεκρή 16χρονη στο Γκάζι: Κατάληψη στο σχολείο που πήγαινε - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται για τον θάνατό της
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας
Οδηγός λεωφορείου μετέφερε τη μηχανή του με το λεωφορείο
Βασίλισσα Καμίλα: Γιατί ντύθηκε στα μαύρα για να συναντήσει τον Πάπα ενώ άλλες βασίλισσες φορούν λευκά
σχόλια