Ο Μπρέιβικ απειλεί με απεργία πείνας επειδή δεν του χορηγείται... το PlayStation 3

Ο Μπρέιβικ απειλεί με απεργία πείνας επειδή δεν του χορηγείται... το PlayStation 3 Facebook Twitter
10

Απειλές για απεργίας πείνας εξαπολύει ο Άντρες Μπρέιβικ επειδή θέλει να βελτιώσει τις συνθήκες κράτησής του, εννοώντας τη χορήγηση κονσόλας παιχνιδιών που έχει ζητήσει.

Για να διεθνοποιήσει το αίτημα του ο ακροδεξιός δολοφόνος έστειλε μάλιστα επιστολή σε αρκετά Μέσα, μεταξύ αυτών και στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Στην επιστολή αναφέρει ότι η ικανοποίηση των αιτημάτων του θα καταστήσει τη φυλάκιση του, σύμφωνη με τους ευρωπαικούς κανονισμούς και θα γίνουν σεβαστά θεμελιώδη δικαιώματα.


Ο Μπρέιβικ ζητεί κυρίως να αντικατασταθεί το PlayStation 2, που έχει τεθεί στη διάθεσή του, από το πιο σύγχρονο PlayStation 3 «με πρόσβαση σε παιχνίδια για ενηλίκους που να μπορώ ο ίδιος να επιλέγω».

«Οι άλλοι κρατούμενοι έχουν πρόσβαση σε παιχνίδια για ενηλίκους ενώ εγώ δεν έχω δικαίωμα να παίζω παρά παιγνίδια για παιδιά που είναι λιγότερο ενδιαφέροντα. Ένα παράδειγμα είναι το Rayman Revolution, ένα παιχνίδι που έχει επινοηθεί για παιδιά τριών ετών», γράφει ο 35χρονος δολοφόνος.

Ο άνθρωπος που σκότωσε 77 άτομα το 2011, θέτει και άλλα αιτήματα στην επιστολή του, όπως, να τερματισθούν οι σχεδόν καθημερινοί σωματικοί έλεγχοι, να έχει πρόσβαση σε προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή αντί σε «μια γραφομηχανή χωρίς αξία και τεχνολογίας που ανάγεται στο 1873», να αυξηθούν οι περίπατοί του και να έχει περισσότερες επαφές με τον έξω κόσμο.

«Με έχετε βάλει σε μια κόλαση (...) και δεν θα καταφέρω να επιβιώσω πολύ περισσότερο. Με σκοτώνετε», γράφει προς τις σωφρονιστικές Αρχές, διατυπώνοντας στην επιστολή αυτή την απειλή για απεργία πείνας.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Και κοίτα που έγραψα πριν λίγους μήνες οτι θα τους ζητάει και playstation.Τώρα δεν μένει για να επιβεβαιωθώ και για να με κυρήξει η εκκλησία επίσημα ως νέο προφήτη παρά να διαμαρτυρηθεί για την θερμοκρασία που του σερβίρουν το πρωινό του τσαϊ.