Έριξε σε φρεάτιο την κοπέλα του επειδή της χρωστούσε

Έριξε σε φρεάτιο την κοπέλα του επειδή της χρωστούσε Facebook Twitter
5

Κάμερα κατέγραψε την παγίδα που έστησε άνδρας στην Κίνα στην κοπέλα του, ρίχνοντάς την σε φρεάτιο για να μην της πληρώσει  16.500 ευρώ που της χρωστούσε.

Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο περιστατικό με τον δράστη να βγάζει το καπάκι από ένα φρεάτιο και να το σκεπάζει με χαρτόνι. Στη συνέχεια, φαίνεται στην κάμερα να περνά από εκεί με την κοπέλα του μέσα στη βροχή και να την οδηγεί προς το σημείο όπου είχε στήσει την παγίδα.

Η κοπέλα έπεσε στην τρύπα, αλλά κατάφερε να κρατηθεί από τις άκρες και τότε ο άνδρας άρχισε να την σπρώχνει στο φρεάτιο. Όταν τα κατάφερε έκλεισε το καπάκι.

Η κοπέλα έμεινε περισσότερες από 60 ώρες στον υπόνομο, μέχρι που περαστικοί άκουσαν τις κραυγές της. Μάλιστα είχε μείνει με τα εσώρουχα όταν την έβγαλαν καθώς προσπάθησε με τα ρούχα της να φτιάξει σχοινί για να σκαρφαλώσει.

Κατά τη διάσωση της ήταν πρησμένη και χλωμή αφού ήταν συνεχώς στο νερό.

Ο νεαρός αρνήθηκε ότι της είχε στήσει παγίδα λόγω του χρέους, αργότερα όμως αναγκάστηκε να το παραδεχτεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εξαρτημένος από τα τυχερά παιχνίδια.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τόσα περιστατικά ανελέητης απανθρωπιάς στην Κίνα... πώς φαίνεται ότι έχουν ανάγκη ν' ακούσουν κι εκεί οι άνθρωποι τον λόγο του Χριστού και του Ευαγγελίου...