Νέο κόμμα από τον Βύρωνα Πολύδωρα και τον Χρήστο Ζώη

Νέο κόμμα από τον Βύρωνα Πολύδωρα και τον Χρήστο Ζώη Facebook Twitter
7

Νέο κόμμα αναμένεται να ιδρύσουν ο προσφάτως διαγραφής από τη Νέα Δημοκρατία Βύρων Πολύδωρας και ο πρόεδρος της Νέας Μέρας Χρήστος Ζώης.

Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στην ΕΣΗΕΑ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο νέος πολιτικός φορέας θα κινείται «στον πατριωτικό χώρο» και θα είναι «ένας συνασπισμός δυνάμεων που ζητούν μια άλλη πορεία για τον τόπο».

Επικεφαλής του εγχειρήματος θα είναι ο Βύρων Πολύδωρας, ενώ η Νέα Μέρα θα υφίσταται ως ξεχωριστό κόμμα, ενταγμένο στον νέο φορέα.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΓΚΙΛΦΟΙΛ WSJ

Πολιτική / Σταύρος Παπασταύρου για WSJ και Γκίλφοϊλ: «Δεν τέθηκε ποτέ πίεση ή απειλή στη χώρα»

«Δεν τέθηκε ποτέ αίτημα, πίεσης ή απειλής της χώρας μας να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια ούτε βέβαια κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει ανεκτό. Οι αποφάσεις μας, όπως γνωρίζετε λαμβάνονται με γνώμονα μόνο το εθνικό συμφέρον και το όφελος των Ελλήνων πολιτών» είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΟΠΕΚΕΠΕ ΔΙΚΗ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε για τις 20 Νοεμβρίου η δίκη της βουλεύτριας Κατερίνας Παπακώστα

Η Κατερίνα Παπακώστα βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, καθώς της καταλογίζεται ηθική αυτουργία σε απιστία, ηθική αυτουργία σε παράνομη διαχείριση ευρωπαϊκών κονδυλίων, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση και απόπειρα απάτης με υπολογιστή
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
"προσφάτως διαγραφείς" και όχι "-ης"...!Ή μήπως έχει προκύψει και τέτοιος 'νεολογισμός' τελευταία στο γραπτό λόγο ; Ειλικρινά ρωτάω, δεν ξέρω, καθώς φαίνεται ο δημοσιογραφικός λόγος γνωρίζει τελευταία πολλές τροποποιήσεις προς το 'απλούστερο'.Κατά τ'άλλα, τι να πεις ; Προσωπικά μου καλοφαίνονται ως γραφικές κινήσεις που σπάνε τη βαριά ατμόσφαιρα των υπολοίπων ειδήσεων, και που τελικά μάλλον συμπάθεια θα μας κάνουν να νιώσουμε (που φτάσαμε ;) για τον πολυδώρειο Άνεμο !
''Εγχείρημα''.Δικός του ο τίτλος σίγουρα.Φαντάζομαι να τα πάει καλύτερα απ το κάψιμο της Πάρνηθας και της μισής Ελλάδας το 07.Άλλωστε για όλα έφταιγε ο ''Στρατηγός Άνεμος''.Μάλιστα...