500 ευρώ πρόστιμο στην προϊσταμένη της ΜΕΘ στο νοσοκομείου Σερρών

500 ευρώ πρόστιμο στην προϊσταμένη της ΜΕΘ στο νοσοκομείου Σερρών Facebook Twitter
2

500 ευρώ θα αναγκαστεί να πληρώσει η προϊσταμένη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σερρών, καθώς οι επόπτες Δημόσιας Υγείας ανακάλυψαν αποτσίγαρα στο χώρο που αλλάζουν ρούχα το προσωπικό της μονάδας.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, Ευαγγελία Τανταλάκη, «κατά την έρευνα που έγινε σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου δεν εντοπίστηκαν καπνίζοντες, αλλά και μόνο τα αποτσίγαρα ήταν αρκετά για να επιβληθεί το χρηματικό πρόστιμο στην προϊσταμένη της Μ.Ε.Θ. όπως ορίζει άλλωστε ο Νόμος» τόνισε η κ. Τανταλάκη. Πρόσθεσε δε ότι «στους χώρους υγείας το κάπνισμα απαγορεύεται και στους αύλειους χώρους».

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό ορισμένων κατηγορουμένων ότι θα έπρεπε να εξαλειφθεί το αξιόποινο της πράξης τους λόγω επιστροφής των χρηματικών ποσών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια