ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Γούντι Άλεν: «Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν»

Γούντι Άλεν: «Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν» Facebook Twitter
5

Με επιστολή που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο των Ν.Υ. Τimes ο Γούντι Άλεν αρνείται τις κατηγορίες από την υιοθετημένη κόρη του ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν αυτή ήταν 7 ετών.

Στην επιστολή αυτή ο διάσημος σκηνοθέτης χαρακτηρίζει μυθοπλασίες της πρώην συντρόφου του Μία Φάροου τους ισχυρισμούς (με την οποία τότε βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους).

Aναφέρει επίσης ότι όταν 21 χρόνια πριν άκουσε για πρώτη φορά τις κατηγορίες, τις βρήκε τόσο γελοίες που δεν τους έδωσε δεύτερη σκέψη. «Ήμασταν μπλεγμένοι σε έναν τρομερά οξύ χωρισμό, με μεγάλη εχθρότητα μεταξύ μας.»

Υπενθυμίζει τις εξετάσεις που έγιναν τότε από γιατρούς, από ειδική μονάδα για σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά και τις έρευνες από εισαγγελέα που έδειξαν ότι κακοποίηση στο παιδί δεν είχε γίνει.

Επικαλείται επίσης τις πρόσφατες δηλώσεις του Μόουζες Ντίλαν του άλλου υιοθετημένου παιδιού της Φάροου που δήλωσε πρόσφατα «φυσικά ο πατέρας μου δεν κακοποίησε την Ντίλαν, η μητέρα προσπαθεί να προκαλέσει μια ατμόσφαιρα φόβου και μίσους για αυτόν».

  

«Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν», γράφει ο Αλεν. «Την αγάπησα και ελπίζω κάποια στιγμή να αντιληφθεί πως έχει απομακρυνθεί από έναν στοργικό πατέρα και εξαπατηθεί από τη μητέρα της, η οποία νοιάζεται περισσότερο για το πώς θα ξεσπάσει το θυμό της παρά για την ευημερία της κόρης της».

Η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει πριν από 5 ημέρες επιστολή της Ντίλαν Φάροου στην οποία εκείνη υποστήριζε τους ισχυρισμούς της μητέρας της το 1992 περί σεξουαλικής κακοποίησης από τον Γούντι Άλεν.

 Ολόκληρη η επιστολή θα δημοσιευθεί σε λίγο μεταφρασμένη από το LIFO.gr

5

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΝΙΓΜΟΙ

Διεθνή / Καύσωνας στην Ευρώπη: Σχεδόν 100 πνιγμοί στη Γερμανία τον Ιούνιο - Πολλοί από αυτούς νεαροί άνδρες

Περισσότεροι από 1.300 θάνατοι έχουν συνδεθεί με την ακραία ζέστη στην Ευρώπη, ενώ Γαλλία και Ισπανία αντιμετωπίζουν καύσωνες, πυρκαγιές και εκτεταμένα μέτρα προστασίας
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Διεθνή / «Ημέρα της Βαστίλης»: Παρέλαση ενότητας για την Ουκρανία με 25 ηγέτες του «Συνασπισμού των Προθύμων»

Η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, παραμονή της Ημέρας της Βαστίλης, με στρατιωτικούς και αεροσκάφη από πολλές χώρες να συμμετέχουν στην παρέλαση της 14ης Ιουλίου
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Κλιμακώνεται η ένταση στον Κόλπο: Το Ιράν λέει ότι έκλεισε τα Στενά του Ορμούζ -«Παραμένουν ανοιχτά», απαντάνε οι ΗΠΑ

Ο υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν, ο οποίος έχει αναλάβει διαμεσολαβητικό ρόλο για την επίλυση της κρίσης, ζήτησε από τις δυο πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Υπήρχε ποτέ περίπτωση να βγαινε κ να λεγε ναι την κακοποίησα; Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η όλη συζήτηση. Ας τον πάρουν στην αστυνομία να τον ανακρίνουν αν υπάρχουν στοιχεία.
συγνωμη που θα διαφωνησω αλλα υπαρχουν αγραφοι νομοι που δεν τους καταπαταμε.. Το γεγονος οτι δεν ηταν βιολογικος πατερας της και οτι παντρευτηκαν οταν αυτος ηταν 56 και αυτη 21 (!!!!)δεν αναιρει το αλλο γεγονος: οτι ηταν εφηβη οταν αρχισε η σχεση τους, και οτι ηταν κορη της γυναικας σου, ασχετα απο το υιοθετημενη... υπαρχουν ορια που δεν τα καταπατας εστω και αν δεν ειναι απο νομικη αποψη παρανομα. Τουλαχιστον ο φυσικος του γιος με τη mia farrow δεν του εχει ξαναμιλησει ποτε αφου οπως λεει, ο πατερας μου ειναι παντρεμενος με την αδερφη μου οποτε ειναι πατερας μου και συναμα γαμπρος μου...