Ευγενικός ληστής προδόθηκε από ένα φιλί

Ευγενικός ληστής προδόθηκε από ένα φιλί Facebook Twitter
10

Ένας ευγενικός... ληστής προδόθηκε τελικά από το φιλί που έδωσε στο μάγουλο της ιδιοκτήτριας του κοσμηματοπωλείου το οποίο λήστεψε.

Τον περασμένο Απρίλιο δύο κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν μια γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της στο Παρίσι, την περιέλουσαν με ένα υγρό που κατά τα λεγόμενά τους ήταν πετρέλαιο και απείλησαν ότι θα την έκαιγαν ζωντανή αν δεν τους αποκάλυπτε τον κωδικό του συναγερμού του καταστήματός της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien ο ένας από τους δράστες πήγε στο κοσμηματοπωλείο και έκλεψε μετρητά και κοσμήματα ενώ ο άλλος φρουρούσε την 56χρονη γυναίκα. Προτού την απελευθερώσει, την φίλησε στο μάγουλο.

Η αστυνομία κατάφερε να απομονώσει το DNA του ληστή από το πρόσωπο της γυναίκας και δέκα μήνες μετά και αρκετές εργαστηριακές αναλύσεις εξακρίβωσε την ταυτότητά του. Αποδείχθηκε ότι είχε ξανασυλληφθεί, στη Νότια Γαλλία αυτή τη φορά ως ύποπτος για άλλο αδίκημα. Ο 20χρονος υποστήριξε ότι ήταν μόνο ο "τσιλιαδόρος" και ότι φίλησε τη 56χρονη γυναίκα για "να απαλύνει το ψυχικό της τραύμα".

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Προφανώς και υπάρχει βάση δεδομένων με το γενετικό αποτύπωμα των εγκληματιών στη Γαλλία! Το εντυπωσιακό ήταν πως κατάφεραν να απομονώσουν επαρκή ποσότητα γενετικού υλικού από το μάγουλο της κυριούλας για να καταφέρουν να κάνουν την ταυτ