50χρονη καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 35χρονου στη Ξάνθη

50χρονη καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 35χρονου στη Ξάνθη Facebook Twitter
9

Μία υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 35χρονου από μια 50χρονη πρώην συνάδελφό του, απασχόλησε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης που άφησε άφωνους δικαστές και ακροατήριο. Οταν μετά τις σχετικές συστάσεις της προέδρου προς την 50χρονη να σταματήσει τη συνεχιζόμενη παρενόχληση του νεαρού άντρα, εκείνη απάντησε πως... δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα.

Το δικαστήριο κατά τη συνεκδίκαση των υποθέσεων, σε δεύτερο βαθμό, που αφορούσαν την 50χρονη γυναίκα, της επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους κατά συγχώνευση. Να σημειωθεί πως η κατηγορούμενη είχε συλληφθεί στο παρελθόν καθώς είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε πάρει ο 35χρονος, που της απαγόρευαν να τον προσεγγίζει.

Η συνεχιζόμενη μέχρι και σήμερα σεξουαλική παρενόχληση του 35χρονου από την 50χρονη, μέσω sms, e-mail και μηνύματα στο facebook, έχει αναστατώσει τη ζωή του νεαρού άνδρα και της μνηστής του. Ωστόσο, παρά τις συστάσεις της προέδρου προς την κατηγορούμενη εκείνη δεν έδειχνε να θέλει να συμμορωφθεί.

Μάλιστα, κατά την ακροαματική διαδικασίας, η 50χρονη φαίνεται πως δεν μπόρεσε ν' αντισταθεί στην παρουσία του 35χρονου και αποπειράθηκε να τον προσεγγίσει παρά το γεγονός ότι αυτός συνοδεύονταν από τη μνηστή του.

Πηγή: ΑΠΕ

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Tελικά έχουμε τη διάκριση στο αίμα μας. Αν 50χρονος παρενοχλούσε 35χρονη μετά και από ασφαλιστικά μέτρα, δε νομίζω να γίνονταν το ίδιο καλαμπούρι στα σχόλια.
Κι αν ένας μαύρος με έλεγε ασπρουλιάρη δε θα τον έλεγα ρατσιστή. Από τη στιγμή που έχουμε ρίξει τέτοια καταπίεση στις γυναίκες εδώ και κάτι χιλιετίες, νομίζω θα ήταν θεμιτό αν αντιδρούσαμε περισσότερο για μια 35χρονη...
Αυτό που χρειάζεται η 50χρονη είναι ψυχίατρος να την βοηθήσει να ξεπεράσει την εμμονή της, οι ποινές δεν θα βοηθήσουν, άλλωστε ήδη λέει από μόνη της ότι δεν σκοπεύει να κάνει πίσω.