«Έκαναν τη γιορτή Disneyland»

«Έκαναν τη γιορτή Disneyland» Facebook Twitter
13

Η κόντρα του Γιάννη Μπουτάρη με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης εξακολουθεί αφού ο κ. Καράογλου επιμένει στα σχέδια του και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προαναγγέλλει ότι θα είναι απών.

Μάλιστα κατά την επίσκεψη του σήμερα στο υποβρύχιο «Παπανικολής» το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον τριήμερο εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης ο κ. Μπουτάρης ξεκαθάρισε, όταν ρωτήθηκε, ότι δεν θα δώσει το «παρών» ούτε στη μαθητική παρέλαση, ούτε στη Γιορτή της Σημαίας.

 «Επειδή πονάει το δόντι μου, αλλά και να μην πονούσε, δεν θα πήγαινα», απάντησε όταν ρωτήθηκε «γιατί;».

Μάλιστα για τη «γιορτή της Σημαίας» που είναι μια «παραγωγή Καράογλου», ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε ότι αισθάνεται προσβεβλημένος γιατί ο υπουργός πήρε αποφάσεις χωρίς να τον ενημερώσει, παρακάμπτοντας την Τ.Α. και επιτέθηκε στον υπουργό. «Δεν μου αρέσει το αποφασίζουμε και διατάζουμε. Και δεν μπορούμε να μετατρέψουμε τη γιορτή σε Ντίσνεϊλαντ».

13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Δεν ήξερα ότι για να μπαίνει κανείς στο σαητ της lifo θα πρέπει να είναι αριστερίζων ανθέλληνας. Ο όρος μικρό φασιστάκι μάλλον σε σενα ανήκει που δεν δέχεσαι άλλη άποψη εκτός απο τη δική σου. Σε ότι αφορα τις γιορτές για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Οθωμανούς γιατί ενοχλεί η παρουσία των Ευζώνων το δήμαρχο δεν μπορώ να καταλάβω. Ο ίδιος δεν είχε να προτείνει κάτι που να ευχαριστούσε τύπους σαν τον χαησαλάη (δεν ομιλώ ούτε αλβανικά ούτε αραβικά για να μπορέσω να προφέρω σωστα το ονομά του)
Δεν θεωρώ πως η Θεσσαλονίκη απελευθερώθηκε από κανέναν. Απλά άλλαξε "αφεντικό" το 1912 (όπως τόσα και τόσα αφεντικά μέσα στη μακραίωνη ιστορία της). Αν εμείς το 2012 δεν έχουμε την αυτοπεποίθηση να δούμε την ιστορία μας κριτικά, τότε νομίζω πως το πρόβλημα είναι δικό μας.Υ.Γ θα με εντυπωσίαζε αν γνωρίζατε αλβανικά ή αραβικά ...(ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα για να είμαι ειλικρινής).
Σωστά μόνο εμείς δε βλέπουμε την ιστορία μας κριτικά, ενώ οι Τούρκοι γιορτάζουν συνεχώς επετείους υπέρ των Ελλήνων. Γι' αυτό στην Κωνσταντινούπολη δε θυμίζει πια τίποτα το Βυζάντιο.
Ο κος Μπουτάρης μήπως ήταν πιωμένος και δεν πήγε; Μήπως επίσης τον ενοχλεί να βλέπει τους εύζωνες να μπαίνουν στην πόλη ενώ ενδόμυχα θα του άρεσε να εισέρχεται κάποιος άλλος στρατός; Τι δεν του άρεσε ακριβώς απο την είσοδο των ευζώνων στη Θεσσαλονίκη; Ούτε εμένα μου αρέσει η προοπτική στην πόλη που γιορτάζει φέτος την απελευθέρωση της απο τον Οθωμανικό ζυγό να οραματίζεται ο δήμαρχος να προσθέσει τις τουρκικές ονομασίες των δρόμων. Η εκλογή του αγγίζει τα όρια της τραγωδίας.
μάλλον εσύ είσαι πιωμένος κ μπήκες σε λάθος σάιτ!άντε μικρό φαστιστάκι τα κουβαδάκια σου κ αλλού!επειδή έμαθες να αναπαράγεις ότι ακούς,ο μπουτάρης μιλάει για τουρισμό με τους τούρκους κ αυτό είναι όλο!για το θέμα της μετονομασίας της αγ.δημητρίου σε κεμάλ ήταν μια ιδέα που την αναίρεσε αλλά έγινε σημαία απο κάτι τύπους σαν κ εσένα.
Δεν μου άρεσαν καθόλου οι εκδηλώσεις, και τις θεωρώ παρωχημένες και κιτσάτες, αλλά κι ο Μπουτάρης έχει κουράσει πια. Για ψίλου πήδημα κλείνει το κέντρο της πόλης. Αυτά δεν είναι φιέστες; Και στην τελική καλά κάνουν και είναι... αλλά μην έχουμε δυο μέτρα και δύο σταθμά.Εγινε μόδα η ειρωνεία και το υφάκι.Γιατί εξ αρχής δεν ήθελε ο Δήμος να συνεργαστεί με κανέναν για κοινές εκδηλώσεις (και ως εκ τούτου να βάλει τη δική του πινελιά;)Τι εκδηλώσεις προγραμμάτισε με τη δική του αισθητική;Την Ντισνειλαντ που την είδε; Πολύ λίγο έργο πέραν των φιεστών και κατά τα άλλα έτοιμος για ειρωνεία προς όλους. Όποιοι κι αν είναι αυτοί, είτε τους συμπαθούμε είτε όχι.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ