Η μάχη εναντίον του αυνανισμού ξεκίνησε

Η μάχη εναντίον του αυνανισμού ξεκίνησε Facebook Twitter
30

"Οι πειρασμοί του μεγάλου πολέμου είναι πολλοί. Οι μάχες είναι πραγματικές, και οι στρατηγικές  έξυπνες. Ο εχθρός είναι σκληρός, αδίστακτος και αμείλικτος. Δεν πρέπει να υποτιμούμε τον κίνδυνο. Πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε γενναίοι."

 

Kim B. Clark - Πρόεδρος του Brigham Young University–Idaho

 Eμπνευστής και αφηγητής της καμπάνιας που ακολουθεί

 

 

30

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Καλά αυτό με το πόλεμο/στρατό για παραβολή είναι τελείως άκυρο. Αφενός ο πόλεμος είναι τελείως μ@@κία αφετέρου όσο υπηρετούσαμε τη θητεία στο πουθενά είχαμε τρελαθεί στη μ@@κία.
Ας αφήσουν τον πιτσιρικά να προπονείται ελεύθερα χωρίς ενοχές και ας κοιτάξουν τα δικά τους θέματα που κουβαλάνε,μ'αυτην την στρατογκαβλη αλληγορία που φτιάξανε Ας συζητηθεί το θέμα των addicted to porn λίγο πιο σοβαρά,τώρα που όλα είναι ενα κλικ μακρια και οι εποχές που οι πιτσιρικάδες των παίζανε με τη Βαντα του Σπορτ-Μπίλλυ έχουν περάσει.Και ας αφήσουμε αυτό τον τύπο μόνο του , να κοιτάει αν έχει βγάλει μαλλια στη παλάμη του
το τραγικότερο στην καμπάνια είναι ότι σίγουρα όλοι όσοι εμφανίζονται αυνανίζονται!! ακόμα και ο αφηγητής! και όπως έχει πει και ο louie ck "ο Θεός πρέπει να μισεί ανθρώπους σαν και εσάς, που λέτε σε άλλους ανθρώπους τι να κάνουν". :P
Ok το πιασα, θα γνωρισετε τον gay συντροφό σας στη μάχη, θα σας βοηθησει να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά τραύματα και θα ζησετε happily ever after λιγο πριν παντρευτειτε στην εκκλησία. ΤΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ? Το είδα χωρις ηχο και αυτο κατάλαβα. ΛΑΘΟΣ είναι?