Στάση εργασίας αύριο σε όλα τα λιμάνια

Στάση εργασίας αύριο σε όλα τα λιμάνια Facebook Twitter
6

Στάση εργασίας στα λιμάνια σε συμπαράσταση στους Πορτογάλους λιμενεργάτες θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια όλης της χώρας αύριο Τρίτη, από τις 07:00 έως τις 09:00.

Η κινητοποίηση της Τρίτης είναι πανευρωπαϊκή, καθώς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Λιμενεργατών κήρυξε δίωρη στάση εργασίας σε όλα τα λιμάνια της Ευρώπης.

Στην Πορτογαλία αμφισβητούνται πλέον με την πολιτική της κυβέρνησης οι κανονισμοί εργασίας και οι συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων ενώ ήδη υπάρχουν μειώσεις μισθών και απολύσεις.

Η ομοσπονδία των Ελλήνων λιμενεργατών επισημαίνει ότι ανάλογη προσπάθεια υπάρχει και από την ελληνική κυβέρνηση, μέσω του  ΤΑΙΠΕΔ.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ετσι Ελληναρες επαναστατες,μπραβο,αυριο να το κλεισετε γτ απεργουν και οι λιμενεργατες στον Αρη και στη σεληνη.Μετα θα κατσουμε ολοι μαζι να αναρωτηθουμε τι φταιει και δεν μας εμπιστευονται οι ξενες εταιρειες και προτιμανε τη τουρκια..αα μεθαυριο κλειστε το παλι για τις στρογγυλες τυροπιτες,2014 εχουμε θα πρεπε να χε τριγωνες.
φημες λενε πως οταν οι Ελληνες λιμενεργατες ειναι σε απεργια, ως ενδειξη συμπαραστασης απεργουν οι λιμενεργατες απο τις παρακατως χωρες: Λευκορωσια, Αυστρια, Ουγγαρια,Κοσσοβο, Ν.Σουδαν, Νιγηρας και σε καποιες περιπτωσεις και οι λιμενεργατες τις Μογγολιας!
Η κινητοποίηση της Τρίτης είναι πανευρωπαϊκή, καθώς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Λιμενεργατών κήρυξε δίωρη στάση εργασίας σε όλα τα λιμάνια της Ευρώπης. Πηγή: www.lifo.grΝομίζω δεν χρειάζεται κάτι άλλο να πούμε(;).