Toν Nίκολας Κέιτζ και την Πενέλοπε Κρουθ καλούν στην Κεφαλονιά οι αρχές του νησιού, προκειμένου να ενισχύσουν την εικόνα του νησιού εν όψει της τουριστικής σεζόν, μετά τα χτυπήματα του εγκέλαδου.
Όπως είπε το πρωί στον ΑΝΤ1 ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς Ευάγγελος Κεκάτος, οι αρχές του νησιού έχουν επικοινωνήσει με τους δύο διάσημους ηθοποιούς και τους κάλεσαν να παραβρεθούν στο νησί. Οι δύο τους είχαν βρεθεί στην Κεφαλονιά το 2001 για τα γυρίσματα της ταινίας «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι».
Πριν από δύο ημέρες η ισπανίδα ηθοποιός είχε εκφράσει, σύμφωνα με το Έθνος, την συμπαράσταση της στους κατοίκους του νησιού λέγοντας: «Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Κεφαλονιά, αλλά και από τους ευγενικούς και ανοιχτόκαρδους κατοίκους της. Ελπίζω όσοι ταλαιπωρούνται από το σεισμό να καταφέρουν σύντομα να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Τους σκέφτομαι και τους στέλνω τις πιο ζεστές ευχές μου».
Ελλάδα /
Οι αρχές της Κεφαλονιάς καλούν Νίκολας Kέιτζ και Πενέλοπε Κρουθ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που στρατολογούσε ανηλίκους μέσω Telegram για διακίνηση ναρκωτικών
Η ΕΕ αποσύρει το αίτημα για παγκόσμια απαγόρευση των γεωτρήσεων στην Αρκτική
Εκατομμύρια συσκευές εκτεθειμένες σε δίκτυο ισραηλινού λογισμικού κατασκοπείας - Πώς λειτουργεί η επίθεση χωρίς κλικ
Σ' αυτούς τους 10 νεο-καφενέδες, ρακές και brunch να μας κερνάς
Γαλλία: Μεγαλώνει η πολιτική απομόνωση του Μακρόν - Δεν τον στηρίζουν ούτε πρώην συνεργάτες του
σχόλια