Κροκόδειλος έφαγε 12χρονο στην Αυστραλία

Κροκόδειλος έφαγε 12χρονο στην Αυστραλία Facebook Twitter
15

Ίχνη  12χρονου που χάθηκε σε λίμνη της Αυστραλίας και υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι τον έφαγε κροκόδειλος, βρέθηκαν κοντά στη λίμνη όπου έγινε η επίθεση. Τώρα θα γίνουν εξετάσεις dna για να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για το άτυχο αγόρι.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 12χρονος κολυμπούσε με φίλους του στη λίμνη στο Εθνικό Πάρκο Kakadu, όταν ο κροκόδειλος τον άρπαξε και τον τράβηξε κάτω από το νερό. Κροκόδειλος επιτέθηκε και σε φίλο του 12χρονου ο οποίος γλύτωσε από τα χειρότερα, με ένα δάγκωμα στο χέρι.

Οι Αρχές σκότωσαν δύο κροκόδειλους και παγίδευσαν άλλον ένα αναζητώντας απομεινάρια του παιδιού, χωρίς ως τώρα αποτέλεσμα.

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Και κατά τη γνώμη των περισσότερων, από τη στιγμή που πρέπει να θανατωθούν μερικοί κροκόδειλοι, γιατί δε βρέθηκε στη λίμνη τίποτα από το σώμα του παιδιού, δεν πρέπει να επιβεβαιωθεί ο θάνατος του, απλά να μείνουν στις λογικές υποθέσεις δίχως πτώμα ή υπολήμματά του που να μην αφήνουν περιθώρια ελπίδας. Ότι δηλαδή από τη στιγμή που το άρπαξε ο κροκόδειλος και το παιδί είναι εξαφανισμένο, η πιο λογική εκδοχή είναι να το έχουν φάει. Οι γονείς να μείνουν με αυτήν τη λογική υπόθεση... Εσείς, απ' ό,τι φαίνεται απ' τη στάση σας στο θέμα, θα το αντέχατε, και θα λυπόσασταν τα ζωάκια, που εξάλλου δεν κάναν κάτι αφύσικο. Θήραμα στο χώρο τους μπήκε! Το μαλακισμένο ε; Που δεν είδε τις προειδοποιητικές πινακίδες... Τι θέλουν να επιβεβαιώσουν το θάνατο και να βρουν κάτι από το παιδί... Ας μείνουν μ' αυτές τις σοβαρές υπόνοιες (sic)... Μη μας πουν οι οικοζηλωτές και καθάρματα!
Παιδιά, σόδα έπρεπε να δώσουν στους κροκόδειλους να χωνέψουν, μην τους πέσει και βαρύς ο πιτσιρικάς. Εσείς που είστε "ανώτεροι", αν κατασπαράζαν κροκόδειλοι το παιδί σας -κι ας ευθύνεται το ίδιο για την τραγική μοίρα του από τη θανάσιμη απερισκεψία του-, φαντάζομαι δε θα ήσασταν "ματαιόδοξοι", και θα δεχόσασταν στωικά τα γεγονότα δείχνοντας βαθιά κατανόηση προς τους κροκόδειλους. Σας θαυμάζω για την πνευματική ανωτερότητά σας...
Όχι αλλά σίγουρα δε θα είχα την απαίτηση από κανέναν να σκοτώσει τους μισούς κροκόδειλους του πάρκου για να βρω τα υπολείμματα του παιδιού μου. Ο κροκόδειλος δεν έκανε κάτι αφύσικο ή μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο με το τι είναι τα ζώα πραγματικά; Μάλλον έχεις συνηθίσει τα οικόσιτα και όλα σου φαίνονται τόσο τρομερά. Grow up please.
"-κι ας ευθύνεται το ίδιο για την τραγική μοίρα του από τη θανάσιμη απερισκεψία του""Ο κροκόδειλος δεν έκανε κάτι αφύσικο ή μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο με το τι είναι τα ζώα πραγματικά; Μάλλον έχεις συνηθίσει τα οικόσιτα και όλα σου φαίνονται τόσο τρομερά. Grow up please"Είσαι άκυρος λοιπόν. Δεν είπα ποτέ ότι ο κροκόδειλος έκανε κάτι αφύσικο. Δηλαδή θες το κομμάτι που αναγνωρίζω το προφανές, την απερισκεψία του παιδιού δηλαδή, να το γράψω με γράμματα neon που αναβοσβήνουν; Οπότε, εσύ θα έδειχνες βαθιά κατανόηση στους κροκόδειλους... Δε θα ήθελες να βρεθεί το πτώμα (ή ό,τι απέμεινε απ' αυτό) του παιδιού σου, έτσι, δίχως καμιά περαιτέρω λογική εξήγηση της επιθυμίας σου αυτής, όπως π.χ. πεισματικά θέλουν να βρεθούν τα πτώματα των πνιγμένων στο Φαρμακονήσι συγγενών τους οι επιζήσαντες της τραγωδίας... Θα έδειχνες τόση μεγαλοψυχία και φιλοζωικό πνεύμα! Σε θαυμάζω!
μαλλον πιστευεις οτι οι κροκοδειλοι,οπως και οποιοδηποτε αλλα ζωο τετοιας φυσης εχει τη δυνατοτητα της επιλογης..για να δειξεις κατανοηση σε κατι,πρεπει αυτο το κατι να εχει καποια εξηγηση για τη πραξη του..οποτε δεν εχει να κανει με κατανοηση..απο την αλλη το να σκοτωσει το ζωο,σε τι θα ωφελησει?? θα αναστηθει ο μικρος??χλωμο..μονο ο jesus ειναι τοσο μπροστα..αν καποιος φταει για αυτο το θανατο,ειναι μονο οι υπευθυνοι του παρκου για την ανεπαρκη περιφραξη η φρουρηση τελος παντων..το μονο σιγουρο ειναι πως η θανατωση των ζωων ειναι απο ανουσια μεχρι βλακωδης..
RIP στο παιδάκι, αλλα είναι σαν να πας να βάλεις το βρεγμένο χέρι σου στην πρίζα και αφού πάθεις ηλεκτροπληξία να πας να ξυλώσεις όλες τις πρίζες γιατί είναι επικίνδυνες..
Το καλοκαίρι οταν έγινε κατολίσθηση βράχων στην Κρήτη κ "διαπιστωσαν"οι αρχές οτι δεν ήταν ευθύνη της εταιρείας που έκανε αργα αλλα κάποιων άγριων κατσικιων...σκότωσαν τα κατσίκια! Μη λέμε για τους Αυστραλούς μονο!
μαλιστα.. επειδη το μαλακισμενο νομιζε οτι κολυμπουσε στην πλακοστρωτη πισινα του θειου του, ας σκοτωσουμε ολους τους κροκοδειλους που υπαρχουν μεχρι να βρουμε τον "ΕΝΟΧΟ".ηλιθιοι.
Ναι, η αμέλειά του, προκάλεσε τη μοίρα του. Αλλά προς τι τόση κακία προς το παιδί; Δηλαδή να αφήσουν τον κροκόδειλο να το χωνέψει κιόλας το παιδί; Να μην ψάξουν για υπολήμματα του; Μήπως να του δώσουν και καμιά σόδα, για να μην γκρινιάζετε; Και στην τελική, δεν σκοτώνουν για εκδίκηση όποιον κροκόδειλο δούνε. Παγιδεύουν τους κροκόδειλους τις λίμνης για να τους ανοίξουν, με σκοπό να βρουν υπολήμματα του παιδιού. Αυτή η ξιπασιά σας μου ανακατεύει το στομάχι.
Άλλος τρόπος ανάγνωσης της είδησης: σκότωσαν ήδη δύο κροκόδειλους, αιχμαλώτισαν έναν τρίτο, ποιος ξέρει πόσους ακόμη κροκόδειλους θα σκοτώσουν, που δεν ήθελαν τίποτα παρά να ικανοποιήσουν την πείνα τους, για τη ματαιοδοξία του ανθρώπου που θέλει να ανακαλύψει ποιος απ' όλους όσους θα σκοτώσει έχει τα άψυχα απομεινάρια ενός ανθρώπου που αποφάσισε να αγνοήσει τις σημάνσεις και να εισβάλει στο βιότοπό τους παρά τις προειδοποιήσεις...