Διαδηλώσεις στη Βραζιλία για το κόστος του Μουντιάλ

Διαδηλώσεις στη Βραζιλία για το κόστος του Μουντιάλ Facebook Twitter
1

Ομάδα διαδηλωτών επιτίθεται σε περιπολικό στο Σάο Πάολο. Στη συνέχεια καίνε αυτοκίνητο το οποίο φεύγει τυλιγμένο στις φλόγες. Τουλάχιστον 2000 Βραζιλιάνοι κατέβηκαν στους δρόμους του Σάο Πάολο και του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

 

Αιτία είναι η διεξαγωγή του Μουντιάλ στη χώρα τον Ιούνιο. Οι πολίτες διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η κυβέρνηση θα ξοδέψει σχεδόν 14 δισεκατομμύρια δολάρια για τη διοργάνωση, την ώρα που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στους τομείς της υγείας, των μεταφορών και της παιδείας.

«Η χρονιά του Παγκοσμίου Κυπέλου Ποδοσφαίρου θα είναι μια χρονιά μαχών. Πιστεύω ότι πριν αρχίσει το Μουντιάλ θα γίνουν πολλές διαδηλώσεις, όπως είχε γίνει και τον Ιούνιο με τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις» δήλωσε ένας από τους διαδηλωτές.

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο δυνάμεις της αστυνομίας εμπόδισαν διαδηλωτές να μπουν σε εμπορικό κέντρο. Το κάλεσμα για τη διαδήλωση έγινε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και οι διοργανωτές έχουν ονομάσει το κίνημα
«Επιχείρηση να σταματήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΗΠΑ

Διεθνή / «Ανθίζουν» τα μπαρ και τα εστιατόρια που απαγορεύουν τα κινητά - «Αποσύνδεση για πλήρη σύνδεση»

Στις ΗΠΑ αναδύεται μια νέα τάση: μπαρ και εστιατόρια χωρίς τηλέφωνα, όπου οι πελάτες καλούνται να αφήσουν τις συσκευές τους και να ζήσουν μια εμπειρία πλήρους αποσύνδεσης, επικεντρωμένοι στην παρέα, το φαγητό και τη στιγμή
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν προειδοποιεί για «καταστροφικά» αντίποινα μετά τις άνευ προηγουμένου απειλές του Τραμπ

Η ένταση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ κλιμακώνεται επικίνδυνα, μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου και τις προειδοποιήσεις της Τεχεράνης για «καταστροφικά» αντίποινα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα *** ξυρίζονται. Αντί να επενδύσουν τα 14 δισ. στην υγεία, την παιδεία, κτλ κτλ., προτιμούν να τα δώσουν για τη διοργάνωση του μουντιάλ. Ουάου! Και γ*μ* τα events!