Προφυλακίστηκε η Θέμις Σκορδέλη

Προφυλακίστηκε η Θέμις Σκορδέλη Facebook Twitter
6

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Θέμις Σκορδέλη μετά την απολογία της στις εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκου.

Η Σκορδέλη, γνωστή Χρυσαυγίτισσα και υποψήφια βουλευτής του κόμματος, κατηγορείται για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Κατηγορείται επίσης για επιθέσεις σε μετανάστες και κατάφερνε να κερδίζει συνεχείς αναβολές προφασιζόμενη ψυχολογικά προβλήματα, με σημειώματα από τον Χρυσαυγίτη ψυχίατρο.

Πριν να αποκαλυφθεί η δράση της η Σκορδέλη υποκρινόταν την "αγανακτισμένη κάτοικο" Αγ. Παντελεήμονα σε ρεπορτάζ δημοσιογράφων και μάλιστα συχνά προέβαινε σε επιθέσεις εναντίον συνεργείων που συνομιλούσαν με μετανάστες της περιοχής.

Ελλάδα
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: 7 χρόνια από την τραγωδία με τους 104 νεκρούς

Ελλάδα / Εικόνες από τις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από την τραγωδία στο Μάτι

Στο πλαίσιο της 7ης «μαύρης» επετείου από τη φωτιά στο Μάτι ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών από την πυρκαγιά στο Μάτι, διοργάνωσε σήμερα εκδηλώσεις μνήμης «για να μην ξεχαστεί το έγκλημα της 23ης Ιουλίου 2018»
LIFO NEWSROOM
Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Ελλάδα / Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Οι έλεγχοι αφορούν συνολικά περισσότερες από δέκα ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πιστοποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων ως βιολογικών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ρε πραγματικά σε αυτή τη χώρα, ό, τι δηλώσεις είσαι! Επιπλέον πάσχουμε από σύνδρομο labelling. Κάπως έτσι αποκτήσαμε τους:-Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ-Εθνικός Σταρ-Μίστερ Εθνικά Μπούτια-Σάκης Ρουβάς του Πειραιά (το αγαπημένο μου, είναι applicable μόνο για Πειραιά!)-η Μικρή Μαρία-η Βασίλισσα της Πρωινής Ζώνης-η Βασίλισσα της Μεσημεριανής Ζώνηςεσχάτως λοιπόν αποκτήσαμε και την Αγανακτισμένη Κάτοικο Αγίου Παντελεήμονα.bitches, πιιλίζ.
Αλώνιζε ήδη απο το 2011 με τσαμπουκά και προπηλάκιζε δημοσιογράφους και μετανάστες στον Αγ. Παντελεήμονα, και τώρα το παιζε light υποστηρικτρια της ΧΑ στην ανάκριση όπως όλοι οι υπόλοιποι κατηγορόυμενοι. Το να τους βλέπεις να κοτεύουν (γίνονται κότες) μπροστά στη δικαιοσύνη είναι η μεγαλύτερη νίκη μιας κοινωνίας που λειτουργεί ακόμα με κανόνες δικαίου.
Πρέπει να είναι από τις λίγες περιπτώσεις που τα fake σημειώματα του ψυχίατρου ίσχυαν στο 100 τοις 100. Όπως και για όλους τους Χρυσαυγίτες. Ο ναζισμός είναι ψυχασθένεια. Απλά κανένας ναζιστής δεν θα κάτσει να εξεταστεί.