Άκης Τσοχατζόπουλος : «Με τον Σημίτη και τον Λαλιώτη τα συναποφασίσαμε»

Άκης Τσοχατζόπουλος : «Με τον Σημίτη και τον Λαλιώτη τα συναποφασίσαμε!» Facebook Twitter
4

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος περνά στην αντεπίθεση μέσα από την φυλακή και καλεί ως μάρτυρες τόσο τον πρώην πρωθυπουργό, όσο και άλλους υπουργούς μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1998-1999.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των δικηγόρων του κατατέθηκε επείγουσα αίτηση στον αρμόδιο ανακριτή και ζητούν την εξέταση ως μαρτύρων των μελών του ΚΥΣΕΑ της περιόδου εκείνης.

Δηλαδή τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου και τους πρώην υπουργούς Γιάννο Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Κώστα Λαλιώτη και Ευάγγελο Βενιζέλο.

 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Άντε μπράβοοοοοοΆργησες λίγο Άκη αλλά τουλάχιστον έκανες την αρχή!Να μπούνε όλοι μέσα αλλά να δώσουν πίσω αυτά που αρπάξανε.Όλοι όσοι έχουν ευθύνη (και είναι πολλοί πανάθεμά τους)να παίρνουν σειρά.