Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Facebook Twitter
2

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι της ΔΕΗ στα γραφεία της εταιρίας στην οδό Χαλκοκονδύλη. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την αποκρατικοποίηση της θυγατρικής της εταιρίας (ΑΔΜΗΕ) που ελέγχει το δίκτυο μεταφοράς.

Όπως γράφει το ΑΠΕ, το σχετικό νομοσχέδιο προβλέπει την πώληση του 66% των μετοχών της εταιρίας και πρόκειται να εισαχθεί τις επόμενες ημέρες στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ πρωτοβάθμια σωματεία της ΔΕΗ έχουν εξαγγείλει και 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την ημέρα συζήτησης του νομοσχεδίου.

Η οδός Χαλκοκονδύλη παραμένει κλειστή, στο ύψος της 3ης Σεπτεμβρίου.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΕΜΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΠΟΦΟΡ

Ελλάδα / Στο «κόκκινο» 7 περιοχές λόγω ισχυρών ανέμων: Παραμένει το Red Code για πυρκαγιές

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η ένταση των βοριάδων στα ανατολικά, όπου θα φτάνουν τα 4 με 6 μποφόρ, ενώ στην περιοχή του Αιγαίου οι ριπές θα αγγίζουν τοπικά ακόμη και τα 6 με 7 μποφόρ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια