Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter
31

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter

 

O Robert είναι ένας άντρας 70 ετών. Στις φωτογραφίες είναι ο ίδιος αλλά ως Sherry. Μια συνήθως ξανθιά, χυμώδης γυναίκα από λάτεξ και σιλικόνη που περνάει ατελείωτες ώρες σε έναν ρόλο που εμάς μας φαίνεται ασφυκτικός. Το Robert δεν είναι καν το πραγματικό του όνομα. Ακούγεται όλο τόσο μπερδεμένο ώστε το Channel 4 πρόσφατα αφιέρωσε μια ολόκληρη σειρά ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κόσμο των χιλιάδων αντρών μιας κοινότητας που επέλεγε να περνάει συνήθως απαρατήρητη. Στο "Secrets of the Living Dolls" πρωταγωνίστρια ήταν και η Sherry, ή αν προτιμάτε ο Robert. To θέμα είναι αυτός τι προτιμάει και αυτό προσπαθούμε να ανακαλύψουμε καθώς μιλάει αποκλειστικά στο LIFO.gr.

 

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter

Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω. Δεν μου είναι ευδιάκριτο αν συζητάω με τη Sherry ή τον Robert.

- Δεν έχει καμία σημασία. Είμαι πάντα ο ίδιος άνθρωπος είτε έτσι είτε αλλιώς.

Σπίτι σας πετυχαίνω; Αλήθεια πού μένετε;

- Ναι. Στο Orange County στη Καλιφόρνια.

 

 Έχετε οικογένεια; Μένετε μόνος;

- Είμαι χωρισμένος. Έχω δύο κόρες και ζω μαζί με την έφηβη κόρη μου.

Είστε σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο;

- Όχι αλλά το ελπίζω να γίνει σύντομα.

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter


 Οπότε Sherry νομίζω θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να μας εξιστορήσετε την πρώτη σας επαφή με αυτή τη δραστηριότητα.
- Εννοείτε πότε ξεκίνησα να ντύνομαι γυναίκα ή πότε φόρεσα το πρώτο μου Femskin κοστούμι;


 Ξεκινήσατε από drag; Δεν ξέρω, επιλέξτε εσείς την αφετηρία...

- Η πρώτη φορά ήταν πριν 15 χρόνια όταν ξεκίνησα να φοράω γυναικεία ρούχα. Kατά βάση ήμουν crossdresser oπότε τα πρώτα μου ρούχα ήταν κυρίως απλά γυναικεία τζιν, φούστες, κολάν και γόβες.

Πώς εξελίχτηκε σε αυτό που μεταμορφώνεστε σήμερα;

- Σταδιακά και με τα χρόνια. Στα δέκα χρόνια που ντυνόμουν στο σπίτι φορούσα πάντα και μια μάσκα. Δεν μου άρεσε να αντικρίζω το είδωλο ενός άντρα ντυμένου με γυναικεία ρούχα στον καθρέφτη. Όταν άρχισα να κάνω έρευνα για να συναντήσω και να επικοινωνήσω και με άλλους άντρες που έκαναν το ίδιο, ανακάλυψα την εταιρεία που κατασκεύαζε και πωλούσε τα κοστούμια αυτά. Τους συνάντησα και μετά από αρκετά ραντεβού και συζητήσεις αποφάσισα να παραγγείλω και να αγοράσω το πρώτο μου. Αυτό ήταν περίπου πέντε χρόνια πριν.

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter

Ήταν κάτι το οποίο συνέβαινε στις ιδιωτικές σας στιγμές; Φαντάζομαι πλέον δεν είναι κρυφή ζωή. Έχετε εκτεθεί στην τηλεόραση...

- Κανείς δεν το ήξερε. Οι δυο μου κόρες έμεναν κάποια Σαββατοκύριακα μαζί μου και μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα. Είχα πολύ χρόνο μόνος μου στο σπίτι τον οποίο εκμεταλλευόμουν στις αρχές για να ντύνομαι και να απολαμβάνω σαν γυναίκα. Τους το αποκάλυψα πολύ πριν βγω στην τηλεόραση. Η μικρή μου κόρη εγκαταστάθηκε μαζί μου πριν καιρό και αν και έπαιρνα τις προφυλάξεις μου υπήρξαν κάποιες φορές που παραλίγο να με πιάσει επ' αυτοφώρω. Τότε αποφάσισα να τους εξομολογηθώ τι έκανα και να πάψω να κρύβομαι πιστεύοντας πως θα ήταν προτιμότερο. Το είπα και στην πρώην σύζυγό μου αλλά και στην άλλη μου κόρη.

Δύσκολη στιγμή; Πως ήταν οι αντιδράσεις τους;

- Ναι. Πλέον δεν δείχνουν να  ενδιαφέρονται. Η κόρη μου που ζει μαζί μου απλά δεν θέλει να το συζητάμε και να με βλέπει ντυμένο Sherry. Δεν το κάνω παρά μόνο όταν είμαι μόνος.

Πως ήταν η πρώτη φορά που φορέσατε το κοστούμι; Πως αισθανθήκατε όταν μεταμορφωθήκατε σε ζωντανή κούκλα;

- Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σας αυτή γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείτε με το "ζωντανή κούκλα".

Πως θα ήταν σωστότερο να αναφερθώ σε αυτό που είναι η Sherry; Σίγουρα δεν ορίζεται σαν drag ή κάποιο θεατρικό κοστούμι... 

- Femskin female suit. Δεν μπορώ με λόγια να σας το περιγράψω εύκολα. Δεν μπορούσα και εγώ ο ίδιος να συνειδητοποιήσω αυτό που έβλεπα. Το συναίσθημα ήταν απερίγραπτο. Πλέον δεν ήμουν ένας άντρας με γυναικεία ρούχα. Είχα μεταμορφωθεί σε μια γυμνή γυναίκα. Ακόμη και τώρα πέντε χρόνια μετά δεν μπορώ να σας το περιγράψω το συναίσθημα και το πόσο ανακουφιστικό είναι.

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter

Τι αλλάζει όμως όταν ο Robert μεταμορφώνεται σε Sherry; Μας αναφέρατε και αρχικά πως είστε ο ίδιος άνθρωπος οπότε τι βρίσκεται πίσω από αυτή τη δραστηριότητα;

- Σαν crossdresser το βρίσκω εξαιρετικά γοητευτικό να μοιάζω με γυναίκα στην όψη. Χωρίς τα γυναικεία ρούχα όμως ήμουν πάλι ένας άντρας. Δεν ένιωθα σαν γυναίκα. Το Femskin με κάνει να νιώθω όπως ακριβώς θέλω. Αισθάνομαι το στήθος, το αιδοίο και όλα τα γυναικεία χαρακτηριστικά σαν δικά μου. Αυτό που αντικρίζω πια είναι πιο φυσιολογικό.

 Εξακολουθεί να μου είναι δύσκολο να διακρίνω τι σας βάζει σε όλη αυτή τη διαδικασία. Είναι ένας τρόπος έκφρασης, ένα φετίχ ή η εξερεύνηση της γυναικείας πλευράς ενός ομοφυλόφιλου άντρα;

- Στατιστικά ανάμεσα στα χιλιάδες μέλη της κοινότητας μας υπάρχουν τόσοι gay όσοι και στον υπόλοιπο πληθυσμό. Εμένα με γοητεύουν και με  έλκουν ερωτικά οι γυναίκες. Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθώ με τόσο ακραίο τρόπο να καλύψω και να περιορίσω τα αντρικά μου χαρακτηριστικά όταν μεταμορφώνομαι σε γυναίκα. Μην το μπερδεύετε με φετίχ και με άντρες ή ακόμη και γυναίκες που ντύνονται με λάτεξ κοστούμια. Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνω εγώ και οι υπόλοιποι σαν εμένα. Υπάρχουν και πολύ λίγες γυναίκες στην κοινότητά μας που φοράνε μάσκες, αλλά καμία crossdresser που να γνωρίζω εγώ. 

 

Τεχνικά δεν είναι δύσκολο να φοράτε το Femskin; Φαντάζει μαρτυρικά ασφυκτικό στα μάτια μας ένα στενό λάτεξ κοστούμι να προσπαθεί να μετατραπεί σε δεύτερο δέρμα.

- Σχεδόν όλοι μου κάνουν αυτή την ερώτηση και ειλικρινά ακόμη και αν δεν το πιστεύετε, δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται ή φαίνεται. Το φοράω άνετα ακόμη και το καλοκαίρι και όταν βγαίνω στον ήλιο. Μην ξεχνάτε πως το πίσω μέρος του κεφαλιού μου είναι εκτεθειμένο και μπορώ να παίρνω αέρα, καθώς και τα άκρα μου και τμήματα του σώματός μου. Υπάρχουν φορές που ιδρώνω λίγο αλλά το αντιλαμβάνομαι μόνο όταν βγάζω το Femskin. Δεν με ενοχλεί όταν το φοράω. Δεν το σκέφτομαι.

 

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter

 

Πόσα κοστούμια έχετε αγοράσει;

- Έχω αγοράσει πολλά επιμέρους πρόσθετα και αξεσουάρ από την εταιρία που παράγει τα Femskin αλλά ολοκληρωμένα Femskin νομίζω είναι τρία.

 

Δείχνετε να έχετε αδυναμία στο ξανθό... Τι άλλα αξεσουάρ αγαπάτε και προτιμάτε σαν Sherry;

- Έχω πολλές περούκες αλλά όντως προτιμώ τις ξανθές. Μου αρέσουν πολύ τα γυναικεία αξεσουάρ και τα εσώρουχα. Μου αρέσουν τα κοσμήματα και οι τσάντες αλλά αυτό που βρίσκω πραγματικά συναρπαστικό είναι το πως σε αλλάζουν αυτά και σε κάνουν να αισθάνεσαι και να κινείσαι σαν γυναίκα. Ένας σφιχτός κορσές που θα σου κόψει την ανάσα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες που θα σου χαρίσει θηλυκό περπάτημα. 

 

Τι συμβαίνει όταν η Sherry εμφανίζεται δημοσίως; Ποιες είναι οι αντιδράσεις;

- Σπάνια συμβαίνει αυτό. Ο χώρος που πραγματικά ανενόχλητα κυκλοφορεί η Sherry είναι το σπίτι μου. Με το Femskin θα πάω κυρίως στις συναντήσεις της κοινότητάς μας, σε κάποιο event ή θα κυκλοφορήσω στην περίοδο του Halloween. Oι συντηρητικοί δεν μπορούν να το δεχτούν και σοκάρονται. Aκόμη και οι gay ή οι drag δυσκολεύονται να μας δεχτούν. Δεν είναι όλοι ικανοί να το δεχτούν και δεν θέλω να προκαλώ.

 

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter

 

Πείτε μου μια γυναίκα που θαυμάζετε και θεωρείτε όμορφη.

 - Αυτή που πραγματικά θεωρώ πολύ όμορφη είναι η Σαρλίζ Θερόν. Μπορεί να είναι εξίσου γοητευτική όταν είναι απλή όσο και όταν κάνει μια γκλαμ εμφάνιση. Πολύ όμορφη θεωρώ πως είναι και και η Έιμι Άνταμς.

 

Θα είχα δεκάδες ακόμη ερωτήσεις να θέσω. Εξακολουθώ να είμαι λίγο μπερδεμένος και δεν ξέρω αν κάποιος θα μπορούσε σαν θεατής να αντιληφθεί το σκεπτικό σας. Τι έχετε να πείτε για να ξεδιαλύνετε τις όποιες απορίες και σε όσους εξακολουθούν να σας θεωρούν αλλόκοτους.

- Το αντιλαμβάνομαι πως είναι δύσκολο. Αυτό που θα πρέπει να κατανοήσετε είναι πως για εμάς το να μην φοράμε μάσκα και να ντυνόμαστε μόνο με γυναικεία ρούχα, χωρίς το Femskin, είναι άβολο και φαντάζει αλλόκοτο. Να σκεφτείτε λοιπόν πως είμαστε κανονικοί άνθρωποι που έχουν μια ιδιαίτερη για εσάς δραστηριότητα. Δεν κάνουμε κακό σε κάποιον και δεν θέλουμε να ενοχλούμε παρά μόνο να εκφραζόμαστε ελεύθερα. Κάποιοι είμαστε gay, μερικοί είμαστε bisexual ή straight όπως εγώ. Το ίδιο συμβαίνει με όλους τους crossdressers. Kάτω από αυτό το δεύτερο δέρμα μας κρύβονται φυσιολογικοί άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν, να διασκεδάσουν και να εξερευνήσουν έναν τρόπο έκφρασης που μπορεί να μοιάζει περίεργος αλλά για εμάς είναι ανάγκη. Στην ουσία είμαστε όπως εσείς και όλοι οι υπόλοιποι που θέλετε να κάνετε τη ζωή σας.

 

Τι θα κάνετε απόψε; Έχετε κάποιο ραντεβού;

-Όχι. Θα κοιμηθώ νωρίς γιατί αύριο έχω μεγάλη μέρα μπροστά μου. Έχουμε διοργανώσει ένα crossdresser garden party. Θα κάνουμε καινούργιες γνωριμίες, θα φάμε, θα διασκεδάσουμε και θα ανταλλάξουμε ρούχα, Θα είναι υπέροχα.

 

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter

 

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter

 

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter

 

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter

 

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter

 

Τα μυστικά ενός άντρα που ντύνεται ζωντανή κούκλα Facebook Twitter

 

 

Ελλάδα
31

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Με μπέρδεψε.Ενώ αργότερα θα δηλώσει ότι δεν του αρέσει η εικόνα ενός άνδρα με γυναικεία ρούχα,στην αρχή λέει πως ξεκίνησε να φορά γυναικεία ρούχα 15 χρόνια πριν.Πώς συμβιβάζεται η μια με την άλλη δήλωση; Αντιφατικό μου φαίνεται.Είναι και 70 ετών,μάλλον δεν θα θέλει να παραδεχτεί ότι απλά του αρέσει να ντύνεται γυναίκα.
ρε παιδια για να καταλαβω!! πως βλεπει αφου τα ματια του ειναι καλυμενα και αυτα με την μασκα? δεν ιδρωνει υπερβολικα μεσα σε αυτο το πραγμα? φανταστειτε πως θα μυριζει οταν το βγαζει!! αηδιασα νυχτιατικο!!
Αν και δεν τους καταλαβαίνω απόλυτα θαυμάζω αυτούς που βγάζουν την "τρέλα" τους προς τα έξω. Θέλει μεγάλο αγώνα να αποδεχτείς και να καταλάβεις τον εαυτό σου όταν διαφέρεις από τους άλλους, πόσο μάλλον να το δείξεις δημόσια.
Θα έλεγα ότι το να μεταμορφώνεσαι, και μάλιστα με τόση ακρίβεια, σε κάτι που δεν είσαι απο τη φύση σου είναι το ακριβώς αντίθετο του να αποδέχεσαι το εαυτό σου.(Που δεν σημαίνει ότι το να μην αποδέχεσαι τον εαυτό σου και να τον αλλάζεις είναι εξ ορισμού κακό.)
Ok.. εχω μπερδευτει.. καθως διαβαζα την ολη συνεντευξη ειχα καταληξει στο συμπερασμα οτι προκειται για μια ψυχη που εχει εγκλωβιστει σε λαθος σωμα, μετα ομως αναφερθηκε κ στο οτι ελκεται απο γυναικες και καπου εκει χαθηκα οριστικα.. Πραγματικα δεν μπορω να κατανοησω αυτη την αναγκη που του δημιουργειται.. Αν υποθεσουμε οτι η κοινωνια μπορουσε να τον αποδεχτει τοτε υποθετω οτι θα κυκλοφορουσε συνεχεια ετσι και οχι μονο μεσα στο σπιτι του. Εχω μπερδευτει, τελικα εχει προβλημα με την αντρικη του υποσταση και νιωθει την αναγκη να ντυνεται γυναικα; Αλλα απο την αλλη δηλωνει str8.. αχμμμ.. dont get it~
Ο Rod Stewart κάποτε είχε πει πως γουστάρει να βάζει γυναικεία ρούχα, επειδή λατρεύει τόσο τις γυναίκες. Το ίδιο κι ο Philip Oakey, τραγουδιστής των Human League. Είναι straight, αλλά πάντα του άρεσε να βάφεται σαν γυναίκα. Και μην μιλήσω για τον Prince, που ήταν όπως ήταν. Κι όμως δεν είχε αφήσει γυναίκα για γυναίκα σε κάποια περίοδο.Ουσιαστικά, η διαφορά είναι ότι ο τυπάς απλά νοιώθει ωραία φορώντας γυναικεία ρούχα και αυτό το κουστούμι, τέλος πάντων. Του αρέσει απ' έξω να δείχνει σα γυναίκα, δεν νοιώθει σαν γυναίκα εσωτερικά.
"κάτω από αυτό το δεύτερο δέρμα μας κρύβονται φυσιολογικοί άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν, να διασκεδάσουν και να εξερευνήσουν έναν τρόπο έκφρασης που μπορεί να μοιάζει περίεργος αλλά για εμάς είναι ανάγκη. Στην ουσία είμαστε όπως εσείς και όλοι οι υπόλοιποι που θέλετε να κάνετε τη ζωή σας."ο.ΟΝαι....στανταρ