H Lena Dunham των Girls στο εξώφυλλο της Vogue

H Lena Dunham των Girls στο εξώφυλλο της Vogue Facebook Twitter
8

Αναγνώριση, τιμή, σεβασμός: αυτός είναι ο συμβολισμός ενός εξώφυλλου στη Vogue, που σκέφτεται πολύ πριν αποφασίσει ποια θα τοποθετήσει εκεί. Η περιγραφή του περιοδικού είναι ή εξής: «Μέσα από το άμοιρο άλτερ έγκο της, Hannah Horvath, η Lena Dunham έχει συλλάβει άψογα τις ανησυχίες και τις φιλοδοξίες μιας ολόκληρης γενιάς. Ο Nathan Heller συναντά την πιο σκληρά εργαζόμενη millennial στο χώρο του θεάματος.»

Οι φωτογραφίες είναι της Annie Leibovitz στο γνωστό στυλ του περιοδικού με ένα πορτρέτο-αναφορά στην Τουίγκι. Μαζί της εμφανίζεται και ο ηθοποιός Adam Driver.

H Lena Dunham των Girls στο εξώφυλλο της Vogue Facebook Twitter
H Lena Dunham των Girls στο εξώφυλλο της Vogue Facebook Twitter
H Lena Dunham των Girls στο εξώφυλλο της Vogue Facebook Twitter
H Lena Dunham των Girls στο εξώφυλλο της Vogue Facebook Twitter
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
πρώτον ποια είναι η κυρία???? τόσο πίσω έχω μείνει και δεν καταλαβα την αρχή του άρθρου περί σεβασμού και αναγνώρησης... από ένα περιοδικό που προωθεί ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής και πρόσωπα και καταστάσεις!!!!
Ποση υποκρισια πια.Σουπερ ανετη με τη σεξουαλικοτητα της κι απολυτα συμβιβασμενη με το σωμα της, μονο στη σειρα της που δε γινεται να φωτοσοπαριστει σε ολες τις σκηνες ετσι??? Αλλα μολις βρισκει μια Vogue που με χαρα της κοβει 15 κιλα μονο απο τα μουτρα, ξεχναει και το ποσο αγαπαει το σωμα της κι οτι "αυτο ειναι ενα υπαρκτο γυναικειο σωμα" οπως δηλωνει παντου. Τζαμπα μας ζαλισαν με τη συνεντευξη τυπου της την προηγουμενη βδομαδα, που δηλωνε περηφανα στον δημοσιογραφο οτι αν δεν του αρεσει ειναι δικο του θεμα. Αν δεν αρεσει στην ιδια πως να αρεσει στους αλλους??? Κι αν οντως στηριζε σθεναρα τις πεποιθησεις της, δε θα επετρεπε στο περιοδικο να της κοψει 30 κιλα (κι ενα χερι στη τελευταια φωτογραφια) με το φωτοσοπ.Βασιλισσα της κωμωδιας??? Μαλλον βασιλισσα της κοροιδιας.
Η Lena Dunham δεν νομίζω ότι έχει διάθεση να ηγηθεί μιας καμπάνιας κατά της τρομοκρατίας του μάρκετινγκ με τα ωραία σώματα. Και καλά κάνει κατά τη γνώμη μου. Έχει αυτή την πεποίθηση και την εκφράζει ωραιότατα μέσα από τη δουλειά της, κι όποτε τη ρωτάνε απαντάει σε αυτό. Δεν νομίζω ότι ο σκοπός της ζωής της είναι να υπερασπίζεται τα κιλά της ή το ότι οι παχουλές έχουν δικαίωμα στη ζωή. Την ίδια τρομοκρατία με το μάρκετινγκ ασκεί και αυτή η στάση: δεν μου αρκεί που εκφράζεις αυτή την οπτική στη σειρά σου, θέλω να κάνεις το ίδιο όποτε σε βλέπω, κι αν δεν το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ψευτικη, γιατί τα media έχουν αυτές τις απαιτήσεις. πέφτεις στην ίδια παγίδα. κι από τις δύο πλευρές η ηλιθιότητα ή το λεγόμενο "τέρας" είναι ίδια ακριβώς.