Φάκελος με σφαίρες και στον Πρετεντέρη

Φάκελος με σφαίρες και στον Πρετεντέρη Facebook Twitter
5

Φάκελος με σφαίρες εστάλη, και στο δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, εκτός από αυτόν με το ίδιο περιεχόμενο που έλαβε ο διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος.

Στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει σημάνει συναγερμός.

Ελλάδα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
συντελεσατε εμμεσως στις αυτοκτονιες χιλιαδων ανθρωπων που αυτοκτονησαν λογω οικονομικου αδιεξοδου!βγητε ζητηστε ενα συγνωμη απο τον ελληνικο λαο και παραιτηθητε αλλιως καποια στιγμη οσοι εφταιξαν πρεπει να τιμωρηθουν με καποιον τροπο
Η τίμια ελεύθερη ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή του αδέκαστου Πρετεντέρη δε φιμώνεται.Ο Πρετεντέρης ατρόμητος θα συνεχίσει να μάχεται κόντρα σε σκοτεινά συμφέροντα, πάντα αγνός υπερασπιστής του δίκαιου και της αλήθειας... :-)