Πέθανε ο Δημήτρης Μπέης

Πέθανε ο Δημήτρης Μπέης Facebook Twitter
2

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας Δημήτρης Μπέης.  Ο Μπέης που γεννήθηκε το 1928 στην Έδεσσα, και σπούδασε Νομικά, ήταν πρόεδρος των Ελλήνων φοιτητών στο Παρίσι ενώ  υπήρξε συνήγορος υπεράσπισης των διωκόμενων από το αστυνομικό καθεστώς φοιτητών και εργατών, στη δεκαετία του ‘50.

Το 1964 εκλέγεται γαι πρώτη φορά δήμαρχος Ζωγράφου, θέση στην οποία επανεξελέγη και στη Μεταπολίτευση. Το 1978 και το 1982 εκλέχτηκε δήμαρχος Αθηναίων και το διάστημα 1979-1986 διετέλεσε πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ.

Το 1989 εξελέγη βουλευτής ΠΑΣΟΚ και επανεκλέχθηκε τρεις φορές.

Φωτό από  asteroid2.blogspot

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΡΟΔΟ ΜΥΚΟΝΟ

Ελλάδα / Χωριάτικο: Πώς δρούσε το μεγάλο κύκλωμα - Η δικογραφία ξεπερνά τις 850 σελίδες

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 149 κατηγορούμενοι, με τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν, να αφορούν μεταξύ άλλων, εγκληματική οργάνωση, φοροδιαφυγή και μη καταβολή χρεών και ασφαλιστικών εισφορών
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια