Αυτή είναι η καινούρια διαφήμιση του iPad Air

Αυτή είναι η καινούρια διαφήμιση του iPad Air Facebook Twitter
5

Μια νέα διαφήμιση που τιτλοφορείται "Your Verse Anthem" και χρησιμοποιεί ένα απόσπασμα από την δημοφιλή ταινία του 1989, "Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών" με στίχους του Walt Whitman, λάνσαρε μόλις η Apple για το καινούριο της gadget. Το iPad Air.


Τη διαφήμιση, συνοδεύει κι ένα καλοσχεδιασμένο micro-site όπου μοιράζεται εμπειρίες χρηστών του νέου iPad Air, και ζητά από τον κόσμο να συνεισφέρει τη δική του ιστορία χρήσης του διάσημου gadget. 


Δείτε τη διαφήμιση εδώ:

...κι εδώ το απόσπασμα από την ταινία "Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" όπου ο Ρόμπιν Ουίλιαμς αναρωτιέται γιατί διαβάζουμε και γράφουμε ποίηση.

...O Captain! My Captain, τα σχόλια στη διάθεσή σας!

Τech & Science
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Grok: Συνεχίζεται η δημοσίευση εικόνων γυναικών και παιδιών με «ελάχιστο ρουχισμό» παρά τη δέσμευση για αναστολή λογαριασμών

Τech & Science / Grok: Συνεχίζεται η δημοσίευση εικόνων γυναικών και παιδιών με «ελάχιστο ρουχισμό» παρά τη δέσμευση για αναστολή λογαριασμών

Μετά την παγκόσμια κατακραυγή, ο Μασκ έγραψε σε ανάρτησή του πως «όποιος χρησιμοποιεί το Grok για να δημιουργεί παράνομο περιεχόμενο θα υποστεί τις ίδιες συνέπειες σαν να ανεβάζει παράνομο περιεχόμενο»
THE LIFO TEAM
ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Τech & Science / Ερευνητής προειδοποιεί ότι ο κόσμος ίσως να μην προλάβει να προετοιμαστεί για τους κινδύνους της Τεχνητής Νοημοσύνης

Ο ερευνητής ανέφερε πως οι κυβερνήσεις δεν θα πρέπει να θεωρούν δεδομένη την αξιοπιστία των προηγμένων συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Εντωμεταξύ βέβαια το 99% των χρηστών το έχει για να μπαίνει στο ίντερνετ, να διαβάζει βιβλία και να παίζει κάνα παιχνιδάκι. Για την Apple οι χρήσεις αυτές δεν υπάρχουν.
Μούφα ... σε πόσες φάσεις - καταστάσεις στην πραγματικότητα από αυτές που παρουσιάζει η διαφήμιση κρατάει κάποιος στα χέρια του ένα tablet; Στην προπόνηση του σούμο, στην παρέλαση με τα όργανα ή στην βόλτα με τη βάρκα; Σιγά σιγά θα ξεχάσουμε και την πραγματικότητα με τις υπερβολές τους...