Μπούκουρας: «Εγώ είμαι ευαίσθητος και αντιναζιστής»

Μπούκουρας: «Εγώ είμαι ευαίσθητος και αντιναζιστής» Facebook Twitter
9

Αθώος, αντιναζιστής και κοινωνικά ευαίσθητος που ποτέ στη ζωή τους δεν αντιμετώπισε υποτιμητικά οποιονδήποτε άνθρωπο δήλωσε στον ανακριτή η βουλευτής της Χ.Α. Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα μέσω υπομνήματος.

Σε σημείο του υπομνήματος αυτού αναφέρει: ”δεν θα διανοούμουν ποτέ να συμμετέχω σε πράξεις που εκφυλίζουν τους θεσμούς της Χώρας και υποκαθιστούν τις νόμιμες αρχές, ή σε πράξεις που στρέφονται κατά συνανθρώπων μου, είτε ημεδαπών διαφορετικών αντιλήψεων από εμένα, είτε ξένων μεταναστών, είτε ρομά» αλλά ”υπήρξα πάντοτε και εξακολουθώ να είμαι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, ένας άνθρωπος που τον ένοιαζε ο διπλανός του, ο οποιοσδήποτε διπλανός του, ένας άνθρωπος που προσέτρεχε να βοηθήσει όπου μπορούσε». Υποστηρίζει μάλιστα ότι είχε και αλλοδαπούς υπαλλήλους στο κατάστημα του.

Δηλώνει επίσης αντιναζιστής και σημειώνει ότι παλαιότερα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ γιατί ήταν θαυμαστής της ιδεολογίας του Α. Παπανδρέου.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΡΑ ΔΕΘ

Πολιτική / Ανάρτηση Κυριάκου Μητσοτάκη: «Συμφωνία Προόδου και Ευημερίας με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030» 

Τα μέτρα που αφορούν επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους, τον κατώτατο μισθό, το «Σπίτι μου», το ηλεκτρικό ρεύμα και τον «κουμπαρά για τη νέα γενιά»
THE LIFO TEAM
ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη συναντήθηκαν με την Αμάλ Κλούνεϊ: Στο επίκεντρο της συζήτησης τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου
THE LIFO TEAM
 Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Πολιτική / Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, μίλησε σχετικά με τα νέα σχολικά βιβλία και την απεικόνιση οικογενειών με γονείς του ιδίου φύλου, ξεκαθαρίζοντας πως ο ρόλος του Υπουργείου δεν είναι να ασκεί λογοκρισία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Επισης πινω ολο το γαλα μου καθε πρωι, δεν αυνανιζομαι κρυφα στην τουαλετα οταν ολοι οι συγγενεις ειναι μαζεμενοι στο καθιστικο, και δεν απομακρυνομαι με το ποδηλατο περα απο το σημειο που μου χουν υποδειξει ο μπαμπας και η μαμα...