Selfie σε αεροπορικό δυστύχημα στη μέση του Ωκεανού

Selfie σε αεροπορικό δυστύχημα στη μέση του Ωκεανού Facebook Twitter
7

 

Selfie σε αεροπορικό δυστύχημα στη μέση του Ωκεανού Facebook Twitter

O Ferdinand Puentes, επτά ακόμη επιβάτες και ο πιλότος του μικρού Τσέσνα, βρίσκονταν πάνω από τον Eιρηνικό Ωκεανό όταν μια μηχανική βλάβη στον κινητήρα του αεροσκάφους υποχρέωσε τον πιλότο να επιχειρήσει αναγκαστική προσγείωση στη μέση της θάλασσας. Την στιγμή που ο Puentes αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος και ενεργοποίησε την GoPro κάμερα που είχε μαζί του. Με αυτή κατέγραψε όλη τη σκηνή με το αεροπλάνο να βρίσκεται από τον αέρα στο νερό, το πως οι επιβάτες βρέθηκαν στη μέση του Ωκεανού αλλά και τα λεπτά που ακολούθησαν αμέσως μετά, όταν το αεροσκάφος άρχιζε να βουλιάζει.

Εκτός από το video απαθανάτισε και τον εαυτό του μέσα στο νερό καθώς αυτός και οι υπόλοιποι περίμεναν να διασωθούν. Το selfie και το υλικό από την κάμερα του κυκλοφόρησαν λίγα 24ωρα πριν ενώ το ατύχημα είχε συμβεί στις 11 Δεκεμβρίου 2013.

Selfie σε αεροπορικό δυστύχημα στη μέση του Ωκεανού Facebook Twitter

Δυστυχώς, η Loretta Fuddy, μια από τους 9 επιβαίνοντες του αεροπλάνου, πέθανε ενώ ένας άλλος κατάφερε να φτάσει στην ακτή κολυμπώντας όσο το σωστικά ελικόπτερα προσέγγιζαν το σημείο του ατυχήματος.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια