Ως blogger προσελήφθη ο ΓΑΠ από την Αριάνα Χάφιγκτον

Ως blogger προσελήφθη ο ΓΑΠ από την Αριάνα Χάφιγκτον Facebook Twitter
6

Και το Γιώργο Παπανδρέου προσέλαβε, σύμφωνα με την Independent η Αριάνα Χάφιγκτον ανάμεσα σε άλλους ισχυρούς ή πλούσιους για να αρθρογραφεί στη νέα ιστοσελίδα που ετοιμάζει, το World Post. Μεταξύ των αρθρογράφων του σάιτ που θα κάνει πρεμιέρα στην έναρξη του Παγκοσμίου Φόρουμ του Νταβός θα είναι επίσης και οι Δαλάι Λάμα, Μπιλ Γκέιτς και Τόνι Μπλερ. Εκεί οι διάσημοι που θα επιλέξει η εκδότρια θα εκφράζουν την προσωπική τους άποψη για την επικαιρότητα.

 

Το World Post είναι συνεργασία της Χάφιγκτον με τον μεγιστάνα Νίκολας Μπέργκρούεν. Και οι δύο πάντως αρνούνται ότι θα είναι ένα βήμα αποκλειστικά για την ελίτ.

Τech & Science
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βρετανία θέλει να βάζει AI να μαντεύει την ηλικία αιτούντων άσυλο από το πρόσωπό τους

Τech & Science / Η Βρετανία θέλει να βάζει AI να μαντεύει την ηλικία αιτούντων άσυλο από το πρόσωπό τους

Το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τεχνολογία εκτίμησης ηλικίας από το πρόσωπο, παρότι εσωτερικές δοκιμές έδειξαν σοβαρά λάθη και μεροληψία, ειδικά σε άτομα από την υποσαχάρια Αφρική.
THE LIFO TEAM
Διέρρευσε η μυστική λέσχη του Πίτερ Τιλ: AI, Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, sex και cult-building

Τech & Science / Διέρρευσε η μυστική λέσχη του Πίτερ Τιλ: AI, Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, sex και «πώς στήνεται μια σέκτα»

Η μυστική λέσχη του Πίτερ Τιλ ήθελε να μείνει αόρατη· μια διαρροή έδειξε τι συζητούσε πίσω από κλειστές πόρτες: τεχνητή νοημοσύνη, πόλεμο, σέκτες, σεξ και γνωριμίες για «εξαιρετικούς ανθρώπους».
THE LIFO TEAM
Ο Boy George ξανατραγουδά το Karma Chameleon με AI και θέλει πίσω τη φωνή του

Τech & Science / Ο Boy George ξανατραγουδά το Karma Chameleon με AI και θέλει πίσω τη φωνή του

Η νέα εκδοχή του κλασικού hit των Culture Club εγκαινιάζει την Artist Included, μια εταιρεία που υπόσχεται «ηθικές» επανηχογραφήσεις με AI και περισσότερο έλεγχο των καλλιτεχνών πάνω στα τραγούδια που καθόρισαν την καριέρα τους.
THE LIFO TEAM
Στα gay bars του Σαν Φρανσίσκο, η είσοδος γίνεται με σάρωση προσώπου

Τech & Science / Στα gay bars του Σαν Φρανσίσκο, η είσοδος γίνεται με σάρωση προσώπου

Μπαρ στο Σαν Φρανσίσκο χρησιμοποιούν συσκευές που σκανάρουν ταυτότητες και φωτογραφίζουν πελάτες στην είσοδο, ανοίγοντας νέα συζήτηση για την επιτήρηση, την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα στους queer χώρους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
να έχουνε και τα παιδιά της ΈΛΙΤ μωρέ ένα μπλόγκ να καταθέτουνε την άποψή τους μιάς και έξω δεν μπορούν να μιλήσουν με τον κόσμο κάνανε αυτό για να συμφωνεί ο ένας με τον άλλον,συγχαριτούρες για τις δήθεν μεγάλες ιδέες και σκέψεις!και αν έχεις το θεό σου διαλέξανε τον Παπανδρέου..άνθρωπο που έπεσε από σταματημένο ποδήλατο..για όνομα του θεού έλεος!