Ζούσε με τη μουμιοποιημένη μητέρα του 10 χρόνια

Ζούσε με τη μουμιοποιημένη μητέρα του 10 χρόνια Facebook Twitter
5

Μια σοκαριστική ιστορία αποκαλύφθηκε στο Μπουένος Άιρες, όπου η αστυνομία εντόπισε νεκρό σε σπίτι 58χρονο, ο οποίος βρισκόταν δίπλα στο μουμιοποιημένο σώμα της μητέρας του.

Το πτώμα του άνδρα βρισκόταν στην κουζίνα και η μούμια της μητέρας του, καθισμένη σε καρέκλα στο τραπέζι της κουζίνας.

Όπως αναφέρει η έγκριτη  εφημερίδα «Κλαρίν», το μουμιοποιημένο σώμα ήταν καλυμένο με κουβέρτες και σάκους. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 58χρονος πέθανε πριν από ένα μήνα ενός ο θάνατος της μητέρας του υπολογίζεται ότι επήλθε πριν από 10 χρόνια.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΟ ΡΩΣΙΑ ΚΡΗΤΗ

Explainer / «Πολύ δύσκολο το σήμα να έρθει από την Ουκρανία χωρίς δορυφόρους»: Πώς έγινε το χτύπημα στο πετρελαιοφόρο ανοιχτά της Κρήτης

«Αν ήμουν Αμερικανίδα, θα είχα ανησυχήσει» δηλώνει στη LiFO η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος του Κέντρου Ερευνών για το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, Μαρία Γαβουνέλη
ΛΙΑ ΦΑΣΟΛΗ

σχόλια

5 σχόλια