ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Η νέα σχέση του Ολάντ

Η νέα σχέση του Ολάντ Facebook Twitter
4

 

Η νέα σχέση του Ολάντ Facebook Twitter

Μπορεί να μην κατάφερε να αλλάξει την πολιτική της Γερμανίας ο Φρανουά Ολάντ και η δημοφιλία του να παραμένει χαμηλή, σε προσωπικό επίπεδο όμως είχε μια μεγάλη αλλαγή, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό Closer που κυκλοφορεί σήμερα η Βαλρί Τριελβελέρ είναι πλέον παρελθόν και η νέα του σχέση είναι μια 41χρονη δημοσιογράφος, η Ζουλί Γκαγιέ.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το περιοδικό Closer στο σημερινό του τέχος αναφέρει ότι ο Γάλλος πρόεδρος ζει μια ερωτική σχέση με την 41χρονη Γαλλίδα ηθοποιό και υπόσχεται ότι θα ακολουθήσει και εκτενές φωτορεπορτάζ.

Η νέα σχέση του Ολάντ Facebook Twitter

Για την Βαλερί Τριερβελέρ υποστηρίζει ότι αποτελεί από τον περασμένο Μάρτιο παρελθόν για τη ζωή του Ολάντ.

Μέχρι το πρωί της Παρασκευής δεν υπήρχε αντίδραση για το δημοσίευμα από τα Ηλύσια Πεδία.

Η καλλονή 41χρονη ηθοποιός συμμετείχε σε προεκλογικό σποτ του Φρανσουά Ολάντ στο οποίο τον περιέγραφε ως έναν ταπεινό και εξαιρετικό άνθρωπο που «πραγματικά ακούει».

Η νέα σχέση του Ολάντ Facebook Twitter

Η Γκαγιέ υπέβαλε καταγγελία στην εισαγγελία του Παρισιού, ζητώντας τον εντοπισμό των δραστών που κυκλοφόρησαν τη φήμη για τη πιθανή σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο.

4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια