Πυρήνες: «Η εποχή της επανάστασης ξεκίνησε»

Πυρήνες: «Η εποχή της επανάστασης ξεκίνησε» Facebook Twitter
17

Ανακοίνωση με την οποία τα φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς χαιρετίζουν την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα interarma.info.

Στο κείμενο με τίτλο «Μία υπέροχη ημέρα» προειδοποιούν πως η «εποχή της επίθεσης ξεκίνησε» ενώ για τον Ξηρό γράφουν ότι «διασχίζει αμετανόητα την χώρα της ελευθερίας».

Η ανακοίνωση:
«Ο αντάρτης πόλης Χριστόδουλος Ξηρός διασχίζει αμετανόητα την χώρα της ελευθερίας. Μία χώρα μακρινή για εκείνους που λησμόνησαν την επίθεση και λύγισαν από την ελπίδα μίας αλλαγής δίχως να βάλουν τα δικά τους χέρια στην φωτιά.

Μια χώρα κοντινή για αυτούς που έδωσαν τόσα πολλά στον αγώνα κι όμως ζούνε με την επιθυμία να δώσουν ακόμη περισσότερα.

Εκεί γεννιέται η ζωή, η συντροφικότητα και η εξέγερση... στις μεγάλες αρνήσεις και στις δύσκολες αποφάσεις.

Σύντροφε καλό δρόμο...


Δύναμη στους αμετανόητους φυλακισμένους της 17 Νοέμβρη.


Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ


Υ.Γ. Κοράκια δημοσιογράφοι, τα ψέματά σας θα σας θάψουν. Κρατήστε μακριά τις διχαλωτές σας γλώσσες απ' τον σύντροφο.

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς FAI/IRF (Πυρήνας Φυλακής)».

Ελλάδα
17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Φίλε iapetos, δεν με ενδιαφέρει τι κανουν οι πύρινες στην ινδονησια, δεν με ενδιαφέρει το ιδεολογικό πρισμα, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική ανάλυση... Αυτο το κάνανε η γενιά του πατέρα μου απο το Πολυτεχνείο και μετα, και οσο αυτοι κάνανε ανάλυση το μόρφωμα της διαφθοράς εξελίσσονται σε μεταστατικο καρκίνο οπου το ρουσφέτι και η μαλαγανια και το πως θα φάμε ηταν η νορμα της εποχής μεχρι κ πολυ πρόσφατα. Τωρα που φαί εχει μονο για τους λίγους κοιτάνε κ το παράγοντα επιβίωσης... Οπως και να εχει ομως.. Δε με ενδιαφερει η πολιτική ανάλυση και ας ασκώ πολιτική.. Αν χρειάζεται αναρχία ας ειναι.. Ετσι και αλλιως ειναι ολο το σύστημα τοσο διεφθαρμένο που ακομα και αν τους ξύλωνες ολους απο τις θέσεις τους αυτοι που θα τους αντικαθιστουσαν θα ηταν δύσκολο να μην διευθαρουν. Εδω ο τελευταίος υπάλληλισκος στην τελευταια δημόσια υπηρεσία εχει την αισθηση οτι εχει καποια εξουσία μονο και μονο γιατι βρίσκεται πισω απο ενα γραφείο και πιθανότατα τον εχεις ανάγκη... Και αυτη τη μικρή εξουσία την καταχραζεται εώς και σαδιστικα καθημερινά.. Μονο και μονο για να βγάλει το κόμπλεξ της καταπίεσης και έρχεσαι τωρα να μου πεις για πολιτικό πρισμα και τους πύρινες την Ινδονησίας;Δε με ενδιαφέρουν.. Με ενδιαφερει το οτι εχουμε 27% ανεργία, το οτι πληρώνομαι με δυο πτυχία 3.3€/ωρα μικτά, τα διαολεμενα τα ένσημα που μου βάζουν δεν επαρκούν για ασφάλεια υγείας και φυσικά δεν ειναι συντάξιμα, παρόλα αυτα ομως αγγίζουν μεχρι και το 60% του μεροκάματου μου.. Με ενδιαφερει το οτι δεν θα παρω ποτε σύνταξη και το οτι εχουν ήδη προδιαγράψει το μέλλον μου μελανό...Δεν θα κάτσω να κανω πολιτική ανάλυση ουτε θα δω τίποτα μεσα απο το πρισμα της ιδεολογίας... Ναι ειναι εχθροί της κοινωνίας.. Ποιας κοινωνίας ομως; Αυτής που μολις περιέγραψα ξινοντας λιγο την μπογιά που διαχωρίζει την πραγματική σαπίλα του συστήματος απο εμας;Οποτε φίλε, αν αυτη ειναι η αρχή του κράτους ουτε το ξήλωμα ανθρώπων δεν ειναι αρκετό.. Πρεπει να ξηλωθεί και να ξαναφτιαχτει απο την αρχη.. Αν αυτο ονομάζεται αναρχία ας ειναι.. Αν κάποιοι αλλοι συστημικοι το ονομάζουν τρομοκρατία, πιθανότατα ειναι γιατι απο οτι φαινεται τρομοκρατούνται αυτοι αλλα οχι όλος ο υπόλοιπος κοσμος και τέλος πάντων κανένας απο αυτους δεν έδειξε ασέβεια ως προς τον άνθρωπο, δεν άσκησαν πολιτική αντιπαραθετοντας τους εαυτούς τους στο πρόσφυγα η τον gay. Απλα θυμήσου οτι οσο κανεις πολιτική ανάλυση ο κοσμος καίγεται.
Δε μιλάμε για τη 17Ν. Μιλάμε για αναρχοατομικιστές. Εσύ αν θες αγνόησε τους στόχους τους και πίστευε πως θέλουν μια δίκαιη κοινωνία. Πως επιζητούν την εξυγίανση κι όχι μια ουτοπική ολική καταστροφή. Δεν έχει καμιά διαφορά να παραθέτω λόγια από πυρήνες στην Ινδονησία. Είναι ένα κοινό διεθνές μέτωπο. Οι επιστολές οι δικές τους (των τεσσάρων) είναι ένας ρομαντικός αχταρμάς που αν δεν γνωρίζεις το κλίμα μες τους κόλπους του Διεθνούς Επαναστατικού Μετώπου (IRF) και της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας (FAI), της Νέας Αναρχίας δηλαδή, δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Δε διάβασες προφανώς το κείμενο απ' το οποίο παράθεσα το σύνθημα στο τέλος. Ορίστε λοιπόν, και πες μου ότι δε σε νοιάζει το ιδεολογικό υπόβαθρό τους. Νόμιζε ότι πρόκειται για κάτι παρόμοιο με τη 17Ν:"Αν διαβάσει κάποιος τις αναλήψεις ευθύνης αυτών των ενεργειών, μπορεί ξεκάθαρα να δει γιατί τα εγχειρήματα του Σχεδίου Φοίνικας δεν προσφέρουν παρά εκδίκηση, θυμό και απόλυτη αλληλεγγύη στους συντρόφους μας, που βρίσκονται μέσα από τα κάγκελα, σε όλον τον κόσμο. Μέσα από πράξεις, στέλνουμε τους επαναστατικούς μας χαιρετισμούς στους αιχμαλώτους του πολέμου ενάντια στο υπάρχον. Δεν θέλουμε τίποτα και δεν σκοπεύουμε να μεταρρυθμίσουμε την κοινωνία ή να αντιπαρατεθούμε με τους ειρηνιστές ή τους κοινωνικούς ακτιβιστές, που για εμάς επίσης είναι εχθροί. Θέλουμε μόνο ολοκληρωτικό πόλεμο για την καταστροφή της κοινωνίας. Θέλουμε να γκρεμίσουμε κάθε μορφή και κάθε εργαλείο του εχθρού και να του βάλουμε φωτιά – παρόλο που κι εμείς καίμε μέσα του".*Σου φαίνεται αστείο να παραθέτω κείμενο από πυρήνες της Ινδονησίας. Αλλά το Σχέδιο Φοίνικας, είναι ένα διεθνές σχέδιο. Δεν έχει κάποια διαφορά ένας πυρήνας στην Ιταλία π.χ απ' αυτόν στην Ινδονησία. Απλά είναι χαρακτηριστικές οι συγκεκριμένες επιστολές του πνεύματος της Νέας Αναρχίας. Συγνώμη, αλλά οι σκοποί σου, τα θέλω σου, δεν έχουν καμιά σχέση με τη Νέα Αναρχία. http://erevos.squat.gr/2013/10/03/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF/
"Πρεπει να ξηλωθεί και να ξαναφτιαχτει απο την αρχη"Εδώ είναι το πρόβλημα. Δε θα το έλεγες αυτό αν γνώριζες τι εστί Νέα Αναρχία, όπου διαχωρίζουν αυστηρά τους εαυτό τους απ' τον κλασικό κοινωνικό αναρχισμό. Δε γίνεται πολιτική με κλειστά μάτια, με σκέτο συναίσθημα. Αυτοί, μες τους ουτοπικούς στόχους τους, θέλουν την ολική καταστροφή όχι απλά του Κράτους, στο όνομα μιας αυτοδιαχειριζόμενης σοσιαλιστικής κοινωνίας, όπως ο κλασικός αναρχισμός. Αυτοί θέλουν μια ολική καταστροφή του πολιτισμού. Αν έχεις ακούσει για την "άγρια ελευθερία", όπου και οι δικοί μας κάναν λόγο στις επιστολές τους, αυτό ακριβώς σημαίνει. Ο πολιτισμός εξημερώνει. Η "άγρια ελευθερία" είναι μια αμοραλιστική ουτοπία, όπου θα ζεις με τις ορέξεις σου πέρα απ' τις ηθικές συμβάσεις που σου "επιβάλει" ο "καταπιεστικός" πολιτισμός. Ούτε Κράτος, ούτε κοινωνία, ούτε πολιτισμός. Αυτή είναι η ουτοπία της Νέα Αναρχίας. Η "άγρια ελευθερία" των Ατόμων, πέρα από κάθε θεσμό. Δεν είναι 17Ν. Η 17Ν ήταν μαρξιστική. Ήθελε μια άμεση δημοκρατία του λαού, δίχως Κράτος και Κεντρικές Επιτροπές όπως έλεγαν. Καμιά σχέση με τους αντιπολιτισμικούς χαοτικούς μηδενιστές. Κλείσε τα μάτια αν θέλεις, και γέμισε όλος ελπίδα. Αλλά δεν είναι αυτό θα ήθελες αυτό που βλέπεις.
Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου.... Το ξηρο-λούλουδο παίρνει άδεια νόμιμα και παστρικά και εξαφανίζεται ... Οι δύο αρμόδιοι υπουργοί (Δ. Τάξης και Δικαιοσύνης) "δεν ξέρουν τίποτα" και "είναι άμοιροι ευθυνών" ... Τα "παιδιά" κάνουν δηλώσεις και ο Υπουργός Δικαιοσύνης πάλι δεν "κατάλαβε" τίποτα... Φταίνε οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και ο ΣΥΡΙΖΑ που απλά δεν είπε τίποτα.Δηλαδή αν ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε όλα αυτά πόσο άδικο θα είχε;Και μέσα σ' όλα αυτά βγαίνει και ο Τατσόπουλος και λέει τα δικά του. Μα αν του φταίει του Τατσόπουλου ο ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιοι απο 'κει μέσα γιατί συμπορεύεται μαζί τους; Χάθηκε το ΠΑΣΟΚ , η ΔΗΜΑΡ και οι λοιποί υγιείς σχηματισμοί για να ενταχθεί και αυτός εκεί;
Τι σχέση έχουν οι χαοτικοί μηδενιστές της FAI/IRF με τους μαρξιστές-λενινιστές της 17Ν... "Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ"Τι ακριβώς ξεκίνησε; Η εποχή της επίθεσης ποιου ακριβώς; Οι πυρήνες της FAI/IRF διεθνώς, πότε σταμάτησαν τον γκαζακοπόλεμο; Αν μπείτε στα κέντρα αντιπληροφόρησής τους, θα δείτε πως εδώ και εκεί διεθνώς, όλο και κάποια επίθεση γίνεται. Ή έχουν την εντύπωση μήπως πως οι μάζες βράζουν και είναι έτοιμες να εισβάλουν στα "Χειμερινά Ανάκτορα"; Ή μήπως ο 10 χρόνια ανενεργός Ξηρός, έχει έτοιμο "τρομοκρατικό" σχέδιο στα 56 του, κι αν πάλι έχει ας πούμε, γιατί αυτό σηματοδοτεί μια εποχή επίθεσης, αφού οι επιθέσεις δεν έχουν σταματήσει; Πάντως είναι χαρακτηριστικός ο φλογερός ρομαντισμός όλων των μηδενιστών της FAI στα κείμενα και στις επιστολές τους.
Όταν κάτι τέτοια βλαμμένα λένε ασυναρτησίες, θυμάμαι πάντα τον Θάνο Αξαρλιάν...την "παράπλευρη απώλεια" της εξέγερσης...Μάθετε να σέβεστε τη μονάδα βλαμμένα...είναι η αρχή για να φτιάξετε έναν καλύτερο κόσμο.
Σωστό κι αυτό. Δύσκολο όμως να σέβεται κανείς δολοφόνους, πραγματικούς ή εν δυνάμει, καλώς ή κακώς. Ο ψεύτης και διεφθαρμένος πολιτικός και μέλος του συστήματος μπορεί να σου αφαιρεί από τη ζωή σου, αλλά δε σου αφαιρεί τη ζωή. Έχει σημαντική διαφορά.
Όταν δεν μπορείς να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα φτιάχνεις μια εναλλακτική όπου εσύ είσαι ο εκλεκτός που γνωρίζει την αλήθεια και πρέπει με το στανιό να την επιβάλεις και στους άλλους. Αυτοί θα πεθάνουν περιμένοντας την επανάσταση...
Αυτα τα παλιοπαιδα που χαιρετανε εναν δολοφονο δεν μπορει καποιος να τα αρπαξει και να τους δωσει ενα χερι ξυλο να στρωσουν;Εμενα μπορουν να με βαλουν μια μερα διπλα τους; Εχθροι της κοινωνιας και του ανθρωπου, στο πιο βαθυ μπρουντρουμι θα επρεπε να τα εχουν.
Agelina GnL Δεν απολογούμαι για τον Βαρδάρη. Απλά θέλω να απαντήσω σχετικά μ' αυτό με τους εχθρούς της κοινωνίας. Γνωρίζω πως δεν κινδυνεύω εγώ κι εσύ αυτούς. Έχουν συγκεκριμένους στόχους στην εξουσία (είναι άλλο θέμα αν συμφωνούμε ή όχι με τη δράση τους). Τα ΜΜΕ τους παρουσιάζουν ως εχθρούς της κοινωνίας, με την έννοια ότι θέλουν να μας σκοτώσουν όλους. Όμως, δεν μπορώ να αγνοήσω την ιδεολογία τους, όπου οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως εχθροί της κοινωνίας. Φυσικά όχι με την έννοια των ΜΜΕ. Νόημα έχει μόνο αν το δούμε αυτό μέσα απ' το ιδεολογικό τους πρίσμα. Είναι ατομικιστές νιχιλιστές με αντιπολιτισμικές τάσεις. Μπορείς, αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τις ιδεολογίες, να γνωρίσεις τι είναι η Νέα Αναρχία απ' τα κέντρα αντιπληροφόρησης της FAI/IRF. Σύνθημα στο τέλος μιας επιστολής από πυρήνες της FAI/IRF Ινδονησίας, όπου συνοψήζει την ιδεολογία τους:"Για το απόλυτο χάοςΜέχρι το τέλος της κοινωνίαςΜέχρι την αναρχίαΌλες οι μονάδες και οι πυρήνες της Διεθνούς Συνομωσίας Εκδίκησης, FAI/IRF Ινδονησίας"Αν έχεις αμφιβολίες, μπορείς να διαβάσεις μερικά κείμενά στη σελίδα. Υπάρχουν κι άλλα ελληνικά κέντρα αντιπληροφόρησης της FAI/IRF, όπου μπορείς να δεις κι άλλα κείμενα. http://erevos.squat.gr/2013/10/03/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF/
Πόσο χαζός μπορεί να είσαι; Έχεις την εντύπωση πως αυτοί ασχολούνται με εμένα και εσένα; Είδες ποτέ να πειράξουν κάποιον πολίτη απλό; Στο πιο βαθύ μπουντρούμι θα έπρεπε να ειναι όσοι μας κυβερνάνε....