ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2013 | 20:59

Άντρες και παιδαρέλια.

Δεν αντέχω τους μαμάκηδες. Αυτούς που για οποιοδήποτε θέμα ρωτάνε την μαμά τους (πολύ συχνά και την αδερφή τους). Αυτούς, που φοβούνται να κάνουν σχέση με αυτήν που θέλουν, γιατί γνωρίζουν πως η συγκεκριμένη δεν πληροί τις προϋποθέσεις (κοινωνικό status, περιουσία ακόμα και ηλικία -τουλάχιστον 5 χρόνια μικρότερη-), όπως έχουν τεθεί από την μάνα και ενίοτε την αδερφή τους. Αυτούς τους 30+ που θεωρούν πως είναι ακόμη παιδιά και πως είναι φυσιολογικό να περιμένουν την επιβράβευση της άμεσης οικογένειάς τους σε οποιαδήποτε απόφαση πάρουν. Επίσης δεν αντέχω αυτούς που δεν τολμούν να εκφράσουν τα πραγματικά τους αισθήματα, επειδή φοβούνται μην πληγώσουν ή πληγωθούν. Ρε φίλε, η ειλικρίνεια δεν βλάπτει, αρκεί ό,τι έχεις να πεις, να το πεις όπως πρέπει, με διακριτικότητα και ευγένεια.Δεν έχω θέμα με την οικονομική ανεξαρτησία, οι συγκυρίες δυστυχώς έχουν οδηγήσει πολλούς άντρες κ πολλές γυναίκες στην εξάρτηση από τους γονείς, αλλά με την ανεξαρτησία του πνεύματος έχω. Αποφάσισε για τον εαυτό σου ρε φίλε. Μάθε πως όταν περνάς τα 30 παύεις να είσαι παιδαρέλι. Είσαι Άντρας. Συνειδητοποίησέ το. (στο λέω κι ας με βρίσεις)
3
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που κάθε φορά κάποιος που θα εκφράσει μια γνώμη για μια κατηγορία ανθρώπων, οι 9 στους δέκα θα απαντήσουν "ναι, αλλά οι άλλοι..."... Δεν είπε η κοπέλα ότι δεν υπάρχουν ανώριμες γυναίκες. Εξέφρασε μία άποψη για ένα ποσοστό αντρών που είναι μαμάκηδες (και είναι αρκετοί). Το ότι υπάρχουν και ανώριμες γυναίκες, είναι άλλο θέμα. Και φυσικά ούτε δικαιολογεί ούτε "αθωώνει" τους μαμάκηδες. Αυτού του είδους την αντιπαράθεση θα έπρεπε να την έχουμε να την ξεπεράσει από τα 10 μας - την εποχή που μας έλεγαν π.χ. οι γονείς μας γιατί δεν πλύναμε τα δόντια μας, και η απάντηση μας ήταν "Ναι, αλλά ο Δημητράκης/ η Μαιρούλα (=αδερφός μας/ αδερφή μας) δεν έπλυνε τα χέρια του".
Αν του το έλεγες προσωπικά (και ας σε έβριζε) - αν όλες και όλοι τα λέγαμε ο ένας στον άλλο ζωντανά και όχι από αστείες ανώνυμες συζητήσεις τότε ίσως και να μην ήτανε τόσο σπάνιο να βρεθούνε οι "σωστοί με τους σωστούς" και αντιστοίχως οι υπόλοιποι.