ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

Άδωνις: “Και ο Καμμένος με κοινοτικά κονδύλια έχτισε τη βίλα του”

Άδωνις: “Και ο Καμμένος με κοινοτικά κονδύλια έχτισε τη βίλα του” Facebook Twitter
8

 

Κατηγορίες κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις για ανακαίνιση της βίλας του Μιχάλη Λιάπη με κοινοτικά κονδύλια. “Δεν είναι ο μόνος, και πολιτικός αρχηγός απέκτησε εξοχικό με επιδότηση" ανέφερε ο υπουργός, υποστηρίζοντας ότι ο εν λόγω πολιτικός αρχηγός είναι ο Πάνος Καμμένος που, όπως είπε, το σπίτι του στην Ικαρία χτίστηκε με κοινοτική επιδότηση.

 

Ωστόσο, σημείωσε πως εάν δεν ισχύει αυτό θα ζητήσει συγνώμη, όπως πρέπει να γίνει και σε αντίστοιχη περίπτωση για τον Μιχάλη Λιάπη. Μάλιστα ως πηγή των όσων είπε, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε σε tweet του την ανάρτηση ενός blog.

"Το δημοσίευμα για το σπιτι του @PanosKammenos. Δεν το υιοθετώ αλλά τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να ελέγχονται: http://avragioz.blogspot.gr/2010/05/blog-post_4801.html …"

"Ο κ. Γεωργιάδης μόλις εισέπραξε μια ακόμα μήνυση και αγωγή. Ελπίζουμε να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του" ήταν η απάντηση από τους ΑΝΕΛ.

"Στην αγωγή που μου έκανε ο γενναίος Καμμένος κρύφτηκε. Ας αφήσει τις υποδείξεις. Του έχω κάνει εγώ μήνυση ευελπιστώ ότι θα ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του. για το σπίτι στην Ικαρία δεν άκουσα τίποτε, μού έκανε εντύπωση", ανταπάντησε ο υπουργός Υγείας.

8

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΕ

Πολιτική / Φαραντούρης: Απαντά σε δημοσιεύματα για την απόσπαση της συζύγου του στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε

«Είναι θλιβερό και αποκαλυπτικό, γυναίκες σαν τη Δώρα να γίνονται στόχος ανδρών με πλαστά πτυχία ή ανύπαρκτα προσόντα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καραμέρος από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη θέση του βουλευτή

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα» - Ολόκληρη η ανακοίνωσή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία: Μία ακόμη παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης

«Με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την 3ετία, στο 35% όπως όριζε ο νόμος Κατρούγκαλου», αναφέρει ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Παίδων Πεντέλης: «Υλοποιήσαμε την προεκλογική μας δέσμευση ότι θα κάνουμε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στις υποδομές του ΕΣΥ»

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και εκσυγχρονισμένου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
THE LIFO TEAM
ΘΑΝΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΦΑΡΣΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πολιτική / Θάνος Ντόκος: Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού

«Κατανοούμε τις ανάγκες του πολέμου, αλλά δεν θέλουμε να διεξάγεται στο έδαφός μας. Έχουμε εκλογές που πλησιάζουν, επομένως η αντίδραση της Αθήνας θα είναι πολύ ισχυρή» φέρεται να απάντησε ο Θάνος Ντόκος
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τσίπρα και Καρυστιανού: Εμφανίστηκαν δύο νέα κόμματα και η ΝΔ τσιμπά στις δημοσκοπήσεις

Επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για πολιτική αλλαγή και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό που διαφημίζουν ως υπεραπόδοση της οικονομίας, είναι υπεραπόδοση της ακρίβειας»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες προτιμούν δεύτερες εκλογές αντί για κυβέρνηση συνεργασίας - Ποιοι ψηφίζουν Τσίπρα και Καρυστιανού

Το 56,7% προκρίνει νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ενώ η δημοσκόπηση καταγράφει τις μετακινήσεις ψηφοφόρων προς ΕΛ.Α.Σ. και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ξαφνικα ο Αδωνις πολλα ξέρει!!! Λαλίστατος...ξέρει και αλλα άραγε τα οποία δε μας μαρτυρεί και αυτός και πολλοί άλλοι;;; Αλλα έτσι ειναι όλοι τους! Στην υγεία των κοροιδων στην υγεία των Ελλήνων...αυτα κυρίες και κύριοι! Στην υγεία μας λοιπόν!
Ο μεν επικαλείται την θεία ο δε την πεθερά. Πάντως ούτε αυτό μου κάνει για συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων (την έγκριση για την επιδότηση την έλαβε στις 11-9-2004 - από ότι θυμάμαι ο Κωστάκης τότε ήταν ήδη πρωθυπουργός)http://4.bp.blogspot.com/_FzkphjiTux8/S_bnCHv7uCI/AAAAAAAAF-8/8bwwSvWKvdQ/s1600/KAMMENOS-IKARIA.jpg
Respect στον Αδωνι που σπάει την ομερτά. Αν όλοι κατάγγελλαν την σαπίλα της συντεχνίας τους , θα είχαμε κάποια ελπίδα σαν χώρα. Επίσης πάει κόντρα στην επίσης σάπια συντεχνία τον γιατρών που προστατευονται από την ΝΔ παραδοσιακά, Νο1 φοροφυγάδες και πληγή στην χώρα με τα φακελάκια τους,την υπεροψία τους και παίρνουν θάρρος από τους άλλους ΝΔ, λόγος για το οποίο δεν λύνεται η παρούσα κρίση του ΕΟΠΠΥΥ.
Respect στον Αδωνι που σπάει την ομερτά. Πηγή: www.lifo.grΓια τον προεκλογικό του συνεργάτη Τομπούλογλου πως και δεν την έσπασε την ομερτά; Για τον Λιάπη, πως και μέχρι πριν μια βδομάδα δεν ήξερε τίποτα;Γίνε λίγο πιο φειδωλός στα ¨respect¨ σου...
@JijicsΔεν τον έβαλε ο Γεωργιάδης τον Τομπούλογλου,. Όταν τον πιάσανε, δεν προσπάθησε να τον καλύψει. Και να'χε υποψίες γι'αυτόν, τι θα'κανε, θα έδιωχνε το παιδί γέννημα θρέμμα ΝΔ, αυτός που προέρχεται απο αλλού χωρίς αποδείξεις κιόλας όταν τον έχει στην μπούκα η μισή ΝΔ; Ήδη πάει κόντρα στον Σαμαρά για τους γιατρούς. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου ειλικρινά. Το κερασάκι είναι τι δουλειά έχει ο Γεωργιάδης με τον Λιάπη, όλα σαλάτα ανάκατα; Ώσπου να μου να τα εξηγήσεις, ξανά Respect!