Η θεία Λιάπη απαντά για τη βίλα στο Καρπενήσι

Η θεία Λιάπη απαντά για τη βίλα στο Καρπενήσι Facebook Twitter
4

 

Διά του δικηγόρου της απαντά η σύζυγος του Δημητρίου Λιάπη και θεία του Μιχάλη Λιάπη, Βασιλική στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έγινε ανακαίνιση στη βίλα την οποία δηλώνει στο πόθεν έσχες ως ιδιοκτήτης κατά 50% ο πρώην υπουργός, με κοινοτικά χρήματα.



Η κυρία Λιάπη υποστηρίζει ότι η επιδότηση των 10 εκατομμυρίων δραχμών ήταν ένα μικρό μόνο ποσοστό από το σύνολο της δαπάνης και ότι εκείνη ήταν η μόνη και αποκλειστική δικαιούχος της επιδότησης. Δηλώνει επίσης ότι μετά το τέλος της εμπορικής δραστηριότητας έγραψε το σπίτι στον ανιψιό της.


Συγκεκριμένα ο δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:


«Εκπροσωπώντας την Βασιλική, σύζυγο Δημητρίου Λιάπη, και επί έτη δικηγόρος της, κατ'εντολήν της έχω να σημειώσω τα εξής:

-Η κυρία Λιάπη ήταν η μόνη και αποκλειστική δικαιούχος της επιδότησης. Ουδείς άλλος. Σημειωτέον ότι αυτή η επιδότηση ήταν ένα μικρό μόνο ποσοστό από το σύνολο της δαπάνης για την ανακαίνιση της πατρικής οικίας του συζύγου της. 

-Ήταν η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη για την εμπορική εκμετάλλευση των προς ενοικίαση δωματίων, διατηρώντας νομίμως όλα τα απαραίτητα παραστατικά που εκδίδονταν στο όνομά της (βιβλία, πελατολόγιο, αποδείξεις κλπ). Ουδείς άλλος. 

-Την εμπορική αυτή δραστηριότητα τερμάτισε αργότερα, λόγω θανάτου του συζύγου της. Προσφάτως μάλιστα προέβη και σε περαίωση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της επιχείρησης ως η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη. Ουδείς άλλος. 

-Μετά το πέρας της εμπορικής αυτής δραστηριότητας, ούσα άκληρη, μεταβίβασε το ποσοστό της ιδιοκτησίας της, στον εκ του συζύγου της ανηψιό. 

Πάσα άλλη ανάμειξη συγγενικών της προσώπων είναι όχι μόνο αβάσιμη αλλά και κακόβουλη»

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Η τριπλή επανάληψη του «ουδείς άλλος» θέλει να πει ότι αφού τα λεφτά πήγαν όχι στον Λιάπη, αλλά σε άλλο πρόσωπο, που συμπτωματικά τυγχάνει θεία του, δεν υφίσταται υποψία ρουσφετιού.