ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2013 | 16:46

Γνωριμίες εν Ελλάδι

Γαμώτο. Γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολες οι γνωριμίες στην Ελλάδα; Γιατί κάθε βράδυ να σπαταλάω τόση ενέργεια, καλή διάθεση, όρεξη για νέες γνωριμίες με κοπέλες και να εισπράττω μόνο καχυποψία, σνομπισμό, και ψυχρότητα; Κάθε βράδυ που γυρνάω από έξω αυτό αναρωτιέμαι. Και μου λείπει.. Μου λείπει τόσο πολύ το εξωτερικό... Που όποτε έβγαινα έξω έβλεπα κοπέλες χαρούμενες να είναι ανοικτές σε γνωριμίες... Που στο τέλος της βραδιάς συνήθως θα έπαιζε κι ένα φιλί... Που τα τηλέφωνα που έπαιρνα σήμαιναν ειλικρινή επιθυμία για να γνωριστούμε και δεν τα έδιναν για να με ξεφορτωθούν με μισή καρδιά όπως εδώ... Και πάνω από όλα μου λείπει η μόνη κοπέλα που με έκανε να αισθανθώ όμορφα Ελλάδα και τώρα δεν είμαστε πια μαζί. Τέλος πάντων κάπου ήθελα να τα γράψω αυτά Χριστουγεννιάτικα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κάτι παρόμοιο, απ'την ανάποδη, αναρωτιούνται πολλές Ελληνιδες που έχουν ζήσει εξωτερικό.Το θέμα είναι απλό: Σε κάθε χώρα, οι άντρες έχουν τις γυναίκες που τους αξίζουν και το αντίστροφο (μιλαμε παντα για την πλειοψηφία).