Σύγχυση με τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις της Ραχήλ Μακρή

Σύγχυση με τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις της Ραχήλ Μακρή Facebook Twitter
3

Μπρος - πίσω και αλλοπρόσαλλες κινήσεις από τη Ραχήλ Μακρή. Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πάνου Καμμένου, η βουλευτής Κοζάνης έδειχνε μέχρι πρόσφατα να ακολουθεί πιστά τη γραμμή του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόσο εντός της Βουλής, όσο εκτός (η φωτογραφία που την απαθανάτιζε στα κάγκελα της ΕΡΤ είναι χαρακτηριστική). Το Σάββατο όμως εντελώς ξαφνικά ανακοίνωσε ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τους λόγους της απόφασής της παρέπεμπε σε ομιλία της στη Βουλή.

Από τότε έως και σήμερα έχει αφήσει ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει τις κινήσεις της.

Η Βουλή έκλεισε για διακοπές και ξανανοίγει τον Ιανουάριο, ενώ πολλοί αναρωτιούνται αν της δόθηκαν υποσχέσεις ή ανταλλάγματα για να παραμείνει στο κόμμα του κυρίου Καμμένου. 

Κανείς δεν ξέρει αν είναι ακόμα στο κόμμα, ή τι θα κάνει στο μέλλον. Ο Νίκος Μπίστης που τόλμησε να μαντέψει χθες, Κυριακή, χαρακτηρίστηκε ως "πανηλίθιος" από την κ. Μακρή στη σελίδα της στο facebook.

Αφορμή για τον χαρακτηρισμό στάθηκε το σχόλιο του Μπίστη: "Δεν ξέρω που θα καταλήξει η κ. Ραχηλ Μακρή. Τώρα γιατί εγώ από την ουσία των παρεμβάσεων της και απο την εν γένει συμπεριφορά της πίστευα ότι από το γενόσημο θα μεταπηδουσε στο πρωτότυπο της Χρυσής Αυγής; Τόσο έξω να πέφτω;"

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Παρθενώνας, το posokanei, τα εργασιακά και η Μέση Ανατολή στο κυριακάτικο μήνυμά του

«Η δυτική όψη του Παρθενώνα αποκτά ξανά την πληρέστερη δυνατή μορφή της», ανέφερε στην αρχή του μηνύματός του και «έκλεισε» με ευχές για την Ημέρα του Πατέρα
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣ

Πολιτική / Υπέρ της συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ η Λούκα Κατσέλη: «Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανάγκη μίας συνεργασίας»

«Δεν προλαμβάνουμε καταστάσεις και διαχειριζόμαστε τις κρίσεις όταν ξεσπάνε. Γιατί να μην προετοιμαστεί αυτή η προσέγγιση νωρίς;», σχολίασε σε δηλώσεις της η πρώην υπουργός
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΝΔ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ, στο 14,2% η ΕΛ.Α.Σ. - Πώς αξιολογούν οι πολίτες την υπόθεση Γιωτόπουλου

και το 51% των πολιτών δηλώνει αντίθετο με την αποφυλάκιση του Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της, η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει νέες απώλειες
THE LIFO TEAM
ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑΜΠΟΥ

Πολιτική / Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές

Υποστήριξε, στο πλαίσιο του The Upfront Initiative, ότι «η ψυχική υγεία δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται ως ατομική υπόθεση, αλλά ως ζήτημα δημόσιας υγείας και δημόσιας πολιτικής»
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
ότι να ναι αυτή η γυναικα πραγματικά δεν είχε ουτέ στύλ αλλά ουτέ και καλό πολιτικό λόγο Οτι να ναι απορώ ποιοι την ψήφισαν...το ίδιο ισχυεί και για κάτι άλλα άτομα οπως ο Άδωνις και η Κανέλλη