ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2012 | 15:23

Αχ ρε μαμα!!!!!!!!

Αυτο που εισαι φοιτητρια σε αλλη πολη,και μαλιστα προς τα βορεια κ με πολυ κρυο,που ισα ισα μπορεις να πληρωσεις το αποθεματικο για το πετρελαιο και η μαμα δεν εχει αλλα λεφτα να σου βαλει για τον μηνα.Αλλα θα σου στειλει δεμα με κεφτεδακια,με ζεστα ρουχα,μια κουβερτα που ξετρυπωσε απο καπου,κ ενα 10ευρω ο που "ξερω δεν φτανει για πολύ,ισα ισα να πιεις δυο-τρια καφεδακια ζεστα με τις φιλες σου!"Σ αγαπαω ρε μανα...
4
 
 
 
 
σχόλια
Αχ μάνα τι έχεις τραβήξει, η απέραντη υπομονή σου συναγωνίζεται την ατέλειωτη αγάπη σου.Τα παιδιά που ξέρουν ότι πληγώνουν ή συνεχίζουν να ξεχνούν τις μάνες τους έχουν όλο το σύμπαν εναντίον τους.
Παιδιά συγκινήθηκα πολύ μ'αυτή την εξομολόγηση,καθώς είμαι κι εγώ φοιτήτρια σε ξένη πόλη.Αλλά νιώθω ακριβώς τα ίδια πράγματα και για το μπαμπά μου,όταν βλέπω πόσο προσπαθεί να μη μου λείψει τίποτα και πόσο στεναχωριέται όταν τα πράγματα δυσκολεύουν,αλλά δεν το λέει ποτέ για να μη στενοχωρηθώ κι εγώ..Ήρωες όλοι οι γονείς.
Όταν ξεκινούσα τη φοιτητική μου ζωή, κάπου στην κεντρική Ελλάδα και μακρία από το σπίτι μου πριν περίπου μια δεκαετία, τα πράγματα ήταν σαφώς ευκολότερα.. Οι γονείς βοηθούσαν τόσο που μας έμεναν λεφτά, άμα κάναμε καλό κουμάντο, κ καταφέρναμε να πάμε καμιά εκδρομούλα, να κάνουμε ακριβούτσικα δωράκια στις κοπέλες.. Μέχρι που βγήκαμε στον πραγματικό κόσμο και σιγά σιγά (κάποιοι) συνειδητοποιήσαμε τις αδικίες και τις δυσκολίες (ακόμα κ πριν την κρίση). Τώρα τα φοιτητικά μας χρόνια φαντάζουν χλιδή κυριολεκτικά..Μπορεί να περνάς δύσκολα ακόμα κ να υποφέρεις κάποιες στιγμές, όμως βλέπεις την αλήθεια από νωρίς.. Μαθαίνεις τη ζωή όπως είναι κ βρίσκεις την ουσία στα λίγα και απλά πράγματα χωρίς μίζερη διάθεση.. Μπράβο σε σένα κ στους δικούς σου.. Καλή δύναμη κ καλή συνέχεια στον αγώνα σου..!

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ