Σκοτώθηκε στη Συρία 17χρονος φωτογράφος του Ρόιτερς

Σκοτώθηκε στη Συρία 17χρονος φωτογράφος του Ρόιτερς Facebook Twitter
2

 

Σκοτώθηκε στη Συρία 17χρονος φωτογράφος του Ρόιτερς Facebook Twitter

 

Σκοτώθηκε ενώ κάλυπτε μάχη μεταξύ ανταρτών και κυβερνητικών για τον έλεγχο ενός νοσοκομείου στο Χαλέπι, ο 17χρονος σύρος ακτιβιστής και φωτογράφος Μολχέμ Μπαρακάτ, ο οποίος είχε εργαστεί για το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

 

Ο Μπαρακάτ είχε καταγράψει με συγκλονιστικό τρόπο τον εμφύλιο στη χώρα του και είχε στείλει δεκάδες φωτογραφίες στο πρακτορείο Ρόιτερς. Ο 17χρονος κατέγραφε την ταραγμένη καθημερινότητα των συμπολιτών του στο διχοτομημένο Χαλέπι.

 

 

Μέχρι τώρα ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία έχει κοστίσει τη ζωή 100 χιλιάδων ανθρωπων ενώ εκατομμύρια άλλοι πήραν το δρόμο της προσφυγιάς σε γειτονικές χώρες.

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΡΑΗΛ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Αντίδραση Άιζενκοτ για στήριξη Τραμπ σε Νετανιάχου: «Μόνο οι Ισραηλινοί μπορούν να επιλέγουν τον ηγέτη τους»

Η αντίδραση του βασικού αντιπάλου του Νετανιάχου στις εκλογές μετά το μήνυμα του Τραμπ ότι «ο Μπίμπι», όπως τον αποκαλεί, υπήρξε «σπουδαίος πρωθυπουργός-πολεμιστής»
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΚΡΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Διεθνή / Απογοήτευση με το διάγγελμα Μακρόν: «Κινδυνεύουμε να δούμε άλλες σκηνές σύγκρουσης στη Γαλλία»

Δεν κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Οι ενώσεις ξενοδόχων και εστίασης τόνισαν ότι, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, θα πάρουν οι ίδιοι τον νόμο στα χέρια τους
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Διεθνή / Τι συμβαίνει στη Γαλλία: Πώς ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις και γιατί εξαπλώθηκαν σε όλη τη χώρα

Αυτό που άρχισε ως διαμαρτυρία για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών και τις συνθήκες στα σχολεία εξελίχθηκε μέσα σε έναν μήνα σε ένα κίνημα που εκφράζει τη δυσαρέσκεια για την ακρίβεια, τις κοινωνικές ανισότητες και τις κυβερνητικές επιλογές
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια