Στρατιώτες το πρωί, ληστές το βράδυ

Στρατιώτες το πρωί, ληστές το βράδυ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
3

Η σπείρα αποτελούνταν καθώς φαίνεται από πέντε άτομα, όλοι τους στρατιώτες που υπηρετούν σε μονάδα της Πάτρας. Η αστυνομία έχει συλλάβει τέσσερα άτομα, ηλικίας 21 ετών όλοι, ενώ αναζητείται ένα ακόμη. Η επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση της σπείρας ξεκίνησε χθες το βράδυ, μετά την ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου της Πάτρας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τα μέλη της σπείρας, τα οποία υπηρετούν σε τοπική στρατιωτική μονάδα, έχουν διαπράξει τουλάχιστον 10 ληστείες σε καταστήματα της Πάτρας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια