Παγκόσμιο κάλεσμα για ταυτόχρονο οργασμό

Παγκόσμιο κάλεσμα για ταυτόχρονο οργασμό Facebook Twitter
19

Παγκόσμιο κάλεσμα για…κοινό ταυτόχρονο οργασμό απευθύνει η οργάνωση globalorgasm.com, με την αφορμή του αυριανού χειμερινού ηλιοστασίου. Η οργάνωση καλεί όλο τον πληθυσμό της Γης, είτε με τον άνθρωπο τους είτε κατά μόνας να έρθουν σε οργασμό ακριβώς στις 13:11 ώρα Ελλάδας, αύριο Σάββατο. Μάλιστα σημειώνεται στην πρόσκληση του οργασμού ότι εκείνη την ώρα πρέπει να σκεφτόμαστε την παγκόσμια ειρήνη.

Οι εμπνευστές της ιδέας Ντόχα Σίχαν και Πόλ Ρέφερ από την Καλιφόρνια πιστεύουν-ή τουλάχιστον έτσι λένε- ότι η μαζική επίκληση θετικών συναισθημάτων κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου οργασμού θα μετατρέψει τον βίαιο κόσμο μας σε τόπο γαλήνιο και ευτυχισμένο. Πάντως δεν είναι μόνοι τους σε αυτή την παγκόσμια προσπάθεια. Έχουν στο πλευρό τους και το Global Consciousness Project του πανεπιστημίου Πρίνστον και περισσότερη εγκυρότητα στο προτζεκτ.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία, κατά τη διάρκεια του 2013 έφτασαν σε οργασμό 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι το λεπτό. Άνδρες και γυναίκες είχαν συνολικά μέσα στο έτος 2,5 δισεκατομμύρια οργασμούς.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT

σχόλια

15 σχόλια
Δεν μπορούν να αλλάξουν την ώρα? Δεν σκέφτονται τους "παντρεμένους με παιδιά", τους εργαζόμενους? Λοιπόν, όσοι δεν μπορέσουμε αύριο 13:11 ας δώσουμε ραντεβού για Κυριακή 01:11!