Κινδυνεύουν με απέλαση επειδή έχουν παιδί με αυτισμό

Κινδυνεύουν με απέλαση επειδή έχουν παιδί με αυτισμό Facebook Twitter
6

Τον κίνδυνο της απέλασης αντιμετωπίζει οικογένεια στην Αυστραλία επειδή έχει αυτιστικό παιδί.

Όπως γράφει η ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», ο μικρός γιος επειδή είναι αυτιστικός και θα κοστίσει περισσότερο στο αυστραλιανό κράτος, για αυτό και  οι Αρχές θέλουν να απελάσουν την οικογένεια από το Μπαγκλαντές.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι το ζευγάρι διατίθεται να πληρώσει από την τσέπη του το επιπλέον αυτό κόστος, μιας και οι γονείς είναι επιτυχημένοι δόκτορες στο πανεπιστήμιο, στα μαθηματικά ο πατέρας και στη βιολογία η μητέρα.

"Ο γιος μας δεν χρειάζεται καμία θεραπεία, παρά μόνο να πηγαίνει σε ειδικό σχολείο, το οποίο είμαστε πολύ ευτυχείς να το πληρώνουμε οι ίδιοι", δηλώνουν οι γονείς στα αυστραλιανά μέσα. "Δεν τολμούμε να σκεφτούμε τι θα γίνει με τον γιο μας αν επιστρέψουμε στο Μπαγκλαντές, όπου δεν υπάρχει καμία ειδική φροντίδα για τα παιδιά με αυτισμό", επισημαίνουν.

Στο διαδίκτυο έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 25.000 υπογραφές προκειμένου να μην απελαθεί η οικογένεια.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν»
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Κάποτε η lifo καλό θα ήταν να κάνει ένα γενικό ρεπορτάζ για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μετανάστες από την Αυστραλιανή νομοθεσία και να περιγράψει τις διάφορες δικλείδες που αντιμετωπίζουν. Πολλοί θα πέσουν από τα σύννεφα.