Στα δικαστήρια με χειροπέδες ο Λιάπης

Στα δικαστήρια με χειροπέδες ο Λιάπης Facebook Twitter
20

 

Στα δικαστήρια με χειροπέδες ο Λιάπης Facebook Twitter

 

Στα δικαστήρια με χειροπέδες στα χέρια και με κατηγορίες για σοβαρές τροχονομικές παραβάσεις οδηγήθηκε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης ο οποίος συνελήφθη το πρωί όταν παραβίασε stop και διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο αυτοκίνητο. Ο Λιάπης είχε καταθέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου και κυκλοφορούσε με άλλες πλαστές με τον ίδιο αριθμό, για να γλυτώσει τα τέλη.

 

«Δεν είμαι κανένα φτωχαδάκι αλλά συνταξιούχος και με έχει χτυπήσει η κρίση», είπε ο άνθρωπος που σύμφωνα με το "πόθεν έσχες" το οποίο κατέθεσε το 2009 έχει 20 ακίνητα και τρία αυτοκίνητα.


 

Ο Λιάπης-ανιψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή- που έχει διατελέσει υπουργός Πολιτισμού αλλά και υπουργός Μεταφορών στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για πλαστογραφία, ανασφάλιστο όχημα και ψευδή βεβαίωση.

 

 

Ο άνθρωπος που συνελήφθη να έχει παραβιάσει stop, να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες και με ανασφάλιστο όχημα, το 2004, ως υπουργός Μεταφορών είχε αρχίσει καμπάνια για την ασφαλή οδήγηση και την τήρηση του ΚΟΚ. Από εκείνη την αθώα εποχή και το video.

 

20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

16 σχόλια
Χριστε μου ευχομαι πραγματικα να μας ψεκαζουν...Πως ανεχομαστε τετοιους καραγκιοζηδες και τοτε και τωρα, απορω....Και μονο με το περισσιο του θρασσους του, θα πρεπε να χανε βγει στο δρομο να τον βαρανε....Ποιο τιποτα πεθαινεις....
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, αν τώρα θα κάτσουν να την ψάξουν και με άλλους αλλά μετά από το σκάνδαλο σίγουρα θα βγάλουν εκτός κυκλοφορίας τα οχήματά τους για λίγο καιρό...
αυτό που άκουσα σήμερα από το στόμα της "Φλώρας" των "2 Ξένων" που παίζεται σε επανάληψη ταιριάζει απόλυτα με την περίπτωση του Μισέλ (μην ξεχνιόμαστε, αυτό ήταν το παρατσούκλι του όταν ήταν ακόμη εν ενεργεία πολιτικός) Αντε να χαθείς ξεφτίλα του Καιμακτσαλάν!!!
Το έχουμε χάσει τελείως, αυτό ξέρω εγώ. Με κάνει τρελή δε το ότι αμολάει δυο παπαριές από αυτές που δε λέει ούτε γυμνασόπαιδο που το πιάσανε να καπνίζει στις τουαλέτες, κι έχει την εντύπωση ότι "εντάξει μωρέ, τό 'σωσα".
Μα ένας άνθρωπος που απλως μπήκε στο πολιτικό μαγαζί της οικογένειας και τον τακτοποίησαν αναλόγως μέχρι και σε υπουργείο, δεν χρειάστηκε να ωριμάσει ποτέ περισσότερο από το γυμνασιόπαιδο που περιγράφεις. Αλίμονο σ' εμάς που πρέπει να δουλεύουμε για να ζήσουμε. (Άσχετο: ο άλλος προκομένος ξάδερφος, ο Κωστάκης, πρέπει νά'ναι αγκαλιά με το PS4 αυτές τις μέρες.)
Άλλος ένας πολιτικός που υπηρέτησε το σύστημα και υπηρετήθηκε απ'αυτό. Κάποτε το όνομα του θα φιγουράριζε στις δημοσκοπήσεις, φαντάζομαι θα προβαλλόταν ως αποτελεσματικός και σίγουρα θα καλούνταν στις πάσης φύσεως ανατροπές και θα ξεστόμιζε διάφορα βαρύγδουπα, όπως μεταρρύθμιση, ευθύνη, επανίδρυση. Ο παρουσιαστής θα τον κοίταγε βλοσυρός, με το χέρι να στηρίζει το πιγούνι και με τα μάγουλα ρουφηγμένα, να υπογραμμίζουν τη σοβαρότητα του.Τώρα πολιτικά μπατιρημένος, ξεζουμισμένος, δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει. Η εποχή απαιτεί άλλους ακόμα πιο αδίστακτους. Αυτόν μπορούμε να τον κατασπαράξουμε,όπως τον Κίμωνα, τον Άκη, τον Παπαγεωργόπουλο. Για να ησυχάσει και λίγο η κυρά-Μαρία.Να δεί επιτέλους έναν κατεργάρη πολιτικό με χειροπέδες και να ξεχάσει οτι δε μπορεί να ανάψει καλοριφέρ.Αυτά μπορούν να τα σκεφτούν κι αυτοί που με τόσο ζήλο υπηρετούν το σύστημα. Που θέλουν δικιά τους τη δόξα για τις απολύσεις γιατρών και τόσα άλλα, ποια μπορεί να είναι η δικιά τους τύχη στο μέλλον. Και βέβαια για τα κανάλια με τις πλαστές άδειες, ένα αμάξι με πλαστές πινακίδες είναι τρομερό έγκλημα.
Απορώ πως και λείπουν από τα σχόλια ο Αταξινόμητος κ ο Steppenwolf να μας πούνε πως τον κράζουμε, επειδή κατά βάθος ο έλληνας θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και τον ζηλεύουμε που έχει μεγάλο SUV και ήταν πετυχημένος πολιτικός. Πώς και δεν τρολάρετε εδώ τρελά αγόρια;
αυτή η ιστορία με τον λιάπη αναδυκνύει κάποιες αλήθεις που ξεχνάμε: 1 ο πλούτος είναι αδιάφορος με τον τσιγγούν 2. πολλοί επαγγελματίες πολιτικοί έχουν εθιστεί τόσο στο τσάμπα που είναι αδύνατο να πληρώσουν (ο λιάπης είχε ταξιδέψει τσάμπα και με την εθνική ελλάδος στη ν. αφρική) 3. οι περισσότεροι αδυνατούν να αντιληφθούν ότι ανήκουν στο γένος των ανθρώπων και θεωρούν ότι είναι οι Σωτήρες οι Ηγέτες, οι Πλασμένοι για το ανώτερο. υγ. είναι και μια απάντηση στα του υιού αποστάτη που είχε "ξεχάσει" να πληρώσει κάτι τιμολόγια μίζενς και έλεγε " ε είναι μιρκοποσά, δεν πρόκειτο για χρηματισμό"
«Δεν είμαι κανένα φτωχαδάκι αλλά συνταξιούχος και με έχει χτυπήσει η κρίση»Εγώ που είμαι ένα συνταξιούχο φτωχαδάκι, ένα τόσο δα μικρό ανθρωπάκι, που το 'χει χτυπήσει η κρίση, τι μάθημα μου δίνει ο "κύριος" Λιάπης;
«Δεν είμαι κανένα φτωχαδάκι αλλά συνταξιούχος και με έχει χτυπήσει η κρίση» Και μένα με έχει χτυπήσει η κρίση αλλά δεν κυκλοφορώ με πλαστές πινακίδες.