ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Λιάπης: "Έσφαλα, ανθρώπινα τα λάθη"

Λιάπης: "Έσφαλα, ανθρώπινα τα λάθη" Facebook Twitter
12

«Έσφαλα. Ανθρώπινα τα λάθη, το ομολογώ. Θα πληρώσω για τα λάθη μου. Δεν το κυκλοφορούσα ποτέ με πλαστές πινακίδες. Έβαλα μπροστά το αυτοκίνητο για να γεμίσω τη μπαταρία». Αυτά δήλωσε ο Μ. Λιάπης την ώρα που μεταφερόταν από την τροχαία Αγίας Παρασκευής στον εισαγγελέα.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας πέρασε ένα STOP σήμερα το πρωί. Τον σταμάτησαν μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και διαπίστωσαν ότι δεν είχε μαζί του το δίπλωμα, το όχημα ήταν ανασφάλιστο και είχε πλαστές πινακίδες. Του υπεβλήθη πρόστιμο 500 ευρώ για παραβίαση του STOP και για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση και ανασφάλιστο όχημα

12

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Κοιτάξτε, είναι απλό. Κάποιος φίλος του κόμματος του έκανε δώρο τις πλαστές πινακίδες για να μη στενοχωριέται που δεν έχει. Ο Μιχαλάκης, για να μην τον προσβάλλει, τις έβαλε στο αμάξι, αλλά μετά πήγανε να πιούνε ένα καφεδάκι και τις ξέχασε. Σήμερα, που λέτε, και ενώ είχε ξεχάσει ότι το αμάξι έχει πλαστές πινακίδες επάνω, πήγε να το βάλει μπρος για να μην αδειάσει η μπαταρία. Πάνω που γύρισε τη μίζα, είδε τον ξάδερφο τον Κώστα και νόμισε ότι θέλει πάλι να του δανειστεί το FIFA 14, οπότε έβαλε μπρος κι έφυγε. Στη βιασύνη του πάνω δεν είδε το STOP και έτσι έγιναν όλα κύριε πρόεδρε και μην πιστεύετε κανέναν άλλο!
Έσφαλα. Ανθρώπινα τα λάθη...Ανθρώπινο λάθος είναι να ξεχάσεις κάτι ή να προκαλέσεις κάτι εν αγνοία σου, το να συναλλάσεσαι με κάποιον για να σου βγάλει πλαστές πινακίδες είναι προσχεδιασμένο έγκλημα.
Θα σας πω και μια μικρή ιστορία, αν δεν την ξέρετε κιόλας ήδη, αλλά εμένα μου την είπαν μεγαλύτεροι για να καταλάβω το τι εστί "πολιτικό τζάκι" στην Ελλάδα. Ο εν λόγω κύριος "Μισέλ" είναι γόνος του Κωνσταντίνου Λιάπη και της Αντιγόνης Καραμανλή, αδελφής του "εθνάρχη" και ιδρυτή της ΝΔ Κ.Καραμανλή. Ο πατέρας λοιπόν του πρώην υπουργού, όντας ένας ασήμαντος δικηγόρος της σειράς, από την στιγμή που μπήκε στην οικογένεια Καραμανλή, ανέλαβε εργολαβικά να διορίζει κόσμο έναντι βέβαια αμοιβής για κάθε...τεμάχιο που διόριζε, αφού είχε και τα πολιτικά μέσα και όλοι προσέτρεχαν στο γραφείο του για μια θέση στον ήλιο. Έτσι χτίστηκε η περίφημη δυναστεία όλων των μεγάλων πολιτικών ( Εθνάρχης-Αχιλλέας-Μισέλ-Ανηψιός συνονόματος).
μπορουσε απλα να το βαλει μπροστα,να δωσει μερικες γκαζιες,να το αφησει στο ρελαντι για κανα τεταρτακι και τσουπ..κομπλε η μπαταρια και ολα αυτα στο γκαραζ του..κατι δε παει καλα εδω...
Indeed, εκεί που περπάταγε βρήκε μια πλαστή πινακίδα πεταμένη στο δρόμο και σκέφτηκε πως θα πηγαίνει μούρλια στο Τζιπ, που το είχε ανασφάλιστο γιατί οδηγεί καλύτερα και από τον Ραϊκόνεν, και μπέρδεψε και το STOP με τα γνωστά προφυλακτικά. Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας αν δεν πιούμε καφέ το πρωί.Τουλάχιστον δεν είπε ότι η κλήση ήταν πολιτική.