Γιατί ο Κάμερον και ο Ομπάμα φέρονται σαν ηλίθιοι;

Γιατί ο Κάμερον και ο Ομπάμα φέρονται σαν ηλίθιοι; Facebook Twitter
15

Ο φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων Ρομπέρτο Σμιντ απαθανάτισε τη στιγμή κατά την οποία η πρωθυπουργός της Δανίας, Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ, με τον Ντέϊβιντ Κάμερον και τον Μπαράκ Ομπάμα, σημαδεύει την παρέα με το κινητό της τηλέφωνο κι ετοιμάζεται να βγάλει μια φωτογραφία μαζί με τους δύο άνδρες, καθώς όλοι τους χαμογελούν.

Την ίδια στιγμή η Μισέλ Ομπάμα κοιτάει σοβαρή μπροστά και αρνείται να συμμετέχει σε συνήθειες που αρμόζουν σε έφηβους. Άλλωστε, όλα αυτά γίνονται κατά τη διάρκεια της τελετής για τον Νέλσον Μαντέλα.

Η φωτογραφία αυτή έγινε αμέσως viral γιατί (όπως είναι αναμενόμενο) κανείς δεν περίμενε τέτοια συμπεριφορά από τόσο σημαντικούς καλεσμένους σε μια τόσο επίσημη εκδήλωση.

Το Buzzfeed αναρωτιέται: «Μήπως είναι το σημαντικότερο 'selfie' του 2013;»

It's Viral
15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΛΟΥ ΠΕΘΑΝΕ TIKTOK

It's Viral / «Έφυγε» η Μιλού, το διάσημο τζακ ράσελ του TikTok: Συγκινεί ο Γρηγόρης που έζησε 16 χρόνια πλάι της

«Σταμάτησε η καρδούλα της στην αγκαλιά μου. Πέτα ψηλά κοριτσάκι μου, εκεί που τα ποδαράκια σου δεν θα πονάνε πια και θα μπορείς να τρέχεις και να κολυμπάς όπως παλιά», γράφει - Η τελευταία βόλτα της Μιλού στη θάλασσα
THE LIFO TEAM
MILEY CYRUS ΚΛΑΜΑ DOLLY PARTON

It's Viral / Μάιλι Σάιρους: Ξέσπασε σε κλάματα για την Ντόλι Πάρτον - «Ανυπομονώ να τη δω ξανά»

Η 33χρονη καλλιτέχνιδα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, προτού ερμηνεύσει το εμβληματικό «Jolene», θέλοντας να μοιραστεί με το κοινό μια προσωπική ανάμνηση από την σχέση τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

12 σχόλια
Εγώ νομίζω πως ο Μαντέλα θα συμφωνούσε απολύτως με αυτό, χαμογελώντας και σιγοψιθυρίζοντας:«Τα κατάφερα που να πάρει, τα κατάφερα. Ένας έγχρωμος πρόεδρος των Η.Π.Α. και οι λευκοί βρετανοί (πρώην) προτέκτορες, περήφανοι που φωτογραφίζονται μαζί του. Κάποτε ήταν διαφορετικά.., πολύ διαφορετικά...».
ίσως γιατί δεν υπάρχει γάμος χωρίς κλάμα και κηδεία χωρίς γέλιο ...;;;; (απλά πράγματα,κάποιοι μεγαλύτεροι τα έχουμε ζήσει και τα καταλαβαίνουμε......) - όχι ότι καταλαβαίνω τον κοσμοκράτορα αλλά just saying.....
χαχαχα είναι παράξενο/αστείο να βλέπεις τέτοιους ανθρώπους σε "απρόοπτες" φωτογραφίες ενω πάντα παρουσιάζονται σοβαρότατοι. Η Μισέλ μου φαίνεται ότι κρατάει το γέλοιο της?
Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και άντρες που όλη την ώρα βλέπουν γυναίκες τύπου Χίλαρι και Μέρκελ. Τώρα που έπεσαν πάνω σε καλό κομμάτι να μην το εκμεταλλευτούν; :-)