Παραδόθηκε ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης

Παραδόθηκε ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης Facebook Twitter
2

Παραδόθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα εφετών ο καταζητούμενος επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης. Σε βάρος του επιχειρηματία εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης. Το ένα αφορούσε δάνειο από την τράπεζα FBB, συμφερόντων του Βίκτωρα Ρέστη και το δεύτερο για τα όπλα στο μουσείο όπλων που διατηρούσε.

Ο κατηγορούμενος, όπως έγραψαν τα Νέα, εμφανίστηκε αυτοβούλως με τον δικηγόρο του στο γραφείο του εισαγγελέα Ισ. Ντογιάκου και μετά θα οδηγηθεί, κρατούμενος πλέον, στην Ευελπίδων, όπου θα απολογηθεί και οι ανακρίτριες θα αποφασίσουν για το ζήτημα της προσωρινής του κράτησης.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΛΟΚΑ

Ελλάδα / Αγρότες: Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Μπλόκα σε εθνικές οδούς, τελωνεία, λιμάνια

Κτηνοτρόφοι στη Λάρισα πέταξαν γάλα, σιτάρι και σανό στην κεντρική πλατεία - «Τελωνεία και λιμάνια δεν μπορούν να καταλαμβάνονται από κανέναν» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια