ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2012 | 18:03

απολυση σοκ!!!

Παιδες ειμαι καθηγητρια αγγλικων, για 2ο χρονο εργαζομουν σε ενα φροντιστηριο που ειναι λιγο πολυ ο,τι ναναι! Εχοντας ενα τμημα προβληματικο κ λιγο πριν το πτυχιο προσπαθησα να σωσω οτι μπορω! Τα παιδια ομως παραπονιοντουσαν συνεχως γιατι ειχαν μαθει ως τωρα να κωλοβαρανε! Βεβαια κ λιγα που τους εβαλα καποιες μερες παλι αδιαβαστα ηρθαν. Το αφεντικο μου λοιπον απο το πουθενα με απελυσε λεγοντας ψεματα οτι το τμημα δε θα γινει τελικα γιατι εφυγαν 2 παιδια για ιδιαιτερα κ μαλακιες. Φυσικα κ δεν το εφαγα. Ασε που εμαθα οτι εκαναν παραπονα οι γονεις κ οτι αυτος ηδη βρηκε αλλη. Σοκ μεν αλλα δε με νοιαζει κ πολυ πλεον, τα χρηματα ηταν πολυ λιγα κ ο κοπος πολυς. Αλλα θα παω αυριο μεθαυριο να πληρωθω κ με πιανει ενα αγχος. Θελω να μου πουν τι εγινε πραγματικα, δεν ειμαι μαλακας , να ξερω γιατι με απελυσαν. επειδη ημουν καθηγητρια που προσπαθησε να μαθει στα παιδια ο,τι προλαβουν για να μην κοπουν στο lower? εγω νομιζα τετοιες καθηγητριες τις κρατας να μη σου φυγουν οχι τις απολυεις κ μαλιστα τηλεφωνικα! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΘΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΩ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
6
 
 
 
 
σχόλια
Να φερθείς ανθρωπινά (ξέχνα για λίγο το Lower και κοιτώντας τα παιδιά στα μάτια δες τι πραγματικά έχουν ανάγκη). Τις περισσότερες φορές είναι από μόνο του αρκετό.
εγω θα ελεγα να εισαι τυπικη,να παρεις τα λεφτα σου και να φυγεις.Τα στουρναρια θα γινουν απο φετος προβλημα αλλου!Σκασιλα σου τι σκεφτεται το τεως αφεντικο..φαντασου μονο του μουρη του οταν θα πετιεται το ενα ''fail'' πισω απο το αλλο στη σελιδα του edexcel!
Δεν έχει νόημα να μπεις στη διαδικασία του γιατί και πως.. Τελειώστε τις οικονομικές εκκρεμότητες και γεια χαρά! Μπορεί να σου πετάξει οποιαδήποτε δικαιολογία.. Μέχρι κι ότι έτσι απλά δε σε γουστάρει! Για ποιο λόγο να χαλαστείς, αφού πάνω κάτω ξέρεις τι συνέβη; Για μένα, αξιοπρέπεια πάνω απ'όλα, κανένα παράπονο, καμία γκρίνια και ούτε ευχαριστώ! Δε του τα χρωστούσες, τα δούλεψες! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!
το φροντιστηριο ητσν οτιναναι για να κανουν οι μαθητές ξανα και ξανα την ταξη του Lower, κανενας γονιος δεν παραπονιεται για καθηγητηη που δουλευει. μη σε τουμπαρουν
Θα φερθείς επαγγελματικά!Θα πάρεις τα χρήματα και θα ευχαριστήσεις τον τέως..πλέον εργοδότη σου για την συνεργασία σας.Life goes my sweatheart...γιατί να σπάζεσαι για μαλάκες....Ούτε κατινιές ούτε τίποτα... !! :)

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ