Απεργία της ΓΣΕΕ

Tα πέντε χειρότερα τηλεοπτικά ζευγάρια του 2013

Tα πέντε χειρότερα τηλεοπτικά ζευγάρια του 2013 Facebook Twitter
13
Will – Virginia (Masters of Sex)

O Dr. William Masters ήταν ένας επιστήμονας αφιερωμένος στην έρευνα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Αυτό σημαίνει ότι ήταν και άκαμπτος σαν χερούλι σκούπας; Σημαίνει ότι πρέπει να του λείπει ολοκληρωτικά η γοητεία; Η Virginia είναι μια ελκυστική γυναίκα, μάλλον υπερβολικά ελκυστική σε σχέση με την αληθινή Virginia, που χαίρεσαι να βλέπεις να δένει τα κορδόνια της (πόσο μάλλον να γδύνεται). Ο Will πότε χαλαρώνει;

Tα πέντε χειρότερα τηλεοπτικά ζευγάρια του 2013 Facebook Twitter
Glenn – Maggie (Walking Dead)

Όποτε τους βλέπω να φιλιούνται, αναρωτιέμαι πώς προέκυψε αυτό. Μετά θυμάμαι ότι όχι μόνο είναι ζευγάρι, αλλά είναι και παντρεμένοι. Δεν φαίνεται να ταιριάζουν ούτε ως φίλοι. Στις σκηνές που παίζουν μόνοι τους είναι σα να κοιτάζει ο καθένας στον απέναντι τοίχο.

Tα πέντε χειρότερα τηλεοπτικά ζευγάρια του 2013 Facebook Twitter
Alexander Grayson – Mina Murray (Dracula)

Μπορεί να φταίει η αστεία εκφορά του Jonathan Rhys Meyers, μπορεί να φταίει το μόνιμο σούφρωμα χειλιών της Jessica de Gouw, αλλά αν αυτοί είναι αιώνιοι εραστές, η αιωνιότητα κρατάει λιγότερο από όσο πιστεύαμε.

Tα πέντε χειρότερα τηλεοπτικά ζευγάρια του 2013 Facebook Twitter
Joe – Norrie (Under the Dome)

Δεν υποτίθεται ότι οι έφηβοι ερωτεύονται ορμητικά, αψηφώντας νόρμες και παρακούοντας κανόνες, φτιάχνοντας το δικό τους σύμπαν; Έστω χάριν τηλεόρασης; Αυτοί οι δύο μοιάζουν σαν ζευγάρι που έχει βαρεθεί μετά από είκοσι χρόνια γάμου, αλλά χωρίς να υπάρχει στο σενάριο.

Tα πέντε χειρότερα τηλεοπτικά ζευγάρια του 2013 Facebook Twitter
Dexter – Hannah (Dexter)

Δεν ήταν η μόνη απογοήτευση της τελευταίας σεζόν της σειράς, αλλά ήταν ένας βασικός λόγος που η τελευταία σεζόν κατέληξε να είναι τόσο ανεξήγητη. Η εξέλιξη όλων των σχέσεων του Dexter ήταν αποτέλεσμα λεπτοδουλειάς, με ματιές, υπονοούμενα και λεπτά μηνύματα. Μέχρι που γνώρισε τη Hannah. Εκεί ξαφνικά ο Dexter, όλο αυτό το οικοδόμημα που χρειάστηκε τόσες τηλεοπτικές ώρες για να αναπτυχθεί, έγινε ερωτοχτυπημένος με παρελθόν τραπεζικού υπαλλήλου - κανένα πρόβλημα αν ο Dexter ήταν τραπεζικός υπάλληλος, μόνο που ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Γιατί ήταν έτοιμος να τα παρατήσει όλα για τη Hannah; Τελικά, δεν καταλάβαμε.

Εσείς τι λέτε; Ψηφίστε ή προσθέστε το δικό σας

13

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Τον Jonathan Rhys-Meyers τον είδα πρώτη φορά στο Gormenghast (BBC/PBS TV Mini-Series - http://www.pbs.org/wgbh/gormenghast/home.html) όπου έπαιζε τον δολοπλόκο Steerpike. Η απόδοση του χαρακτήρα αυτού από τον νεαρό τότε ηθοποιό ήταν εκπληκτική, και πιστεύω ότι αυτή απογείωσε τη σειρά, που με την σειρά της απογείωσε την καριέρα του. Αλλά στον ρόλο του Dracula είναι απλά απαράδεχτος. Δεν πείθει ότι είναι 20 χρονών - όχι 300. Σε συνδυασμό με την κοπελίτσα που με τίποτα δεν μπορεί να είναι το ερωτικό αντικείμενο του πόθου κανενός - νομίζω πως σίγουρα είναι το χειρότερο τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς.
συμφωνω για οσα ειπωθηκαν για τον ντεξτερ-χανα. ομως ηταν πολυ μα πολυ πιο βαρετο ζευγαρι με την γυναικα του! δηλ εκεινη κι αν ηταν ''μαιρη παναγιωταρα'' με backround βιας, απουσια σεξ και συμπεριφορα μαμας απεναντι στον ντεξτερ, αντι για συζυγου/ερωμενης. ισως μονο με εκεινη την μελαχρινη την αγγλιδα να ειχε σασπενς η ζωη του, αλλα και ποσο να ζεις με μια τρελη πυρομανη? χαχαχανα πω για το Dracula: ναι οντως η κοπελιτσα δεν κανει καν για πρωταγωνιστρια, οχι για να εγειρει και παθη, και μαλιστα ενος δρακουλα, τρελου ζεν πρεμιε ανα τους αιωνες που μπορει να χει οποια θελει, οποτε θελει και οπως θελει. οκ.. δεν τον παιρνεις στην αρχη και πολυ στα σοβαρα για ''δρακουλα'' αλλα εχει προοπτικες.. αυτη.. με την καμια.. αφου σχολιαζαμε βλεποντας το πως η φιλη της η ξανθουλα θα μπορουσε καλυτερα να κανει τον ρολο της, παρολο που δε μας αρεσει και τοσο οπτικα!
Η σειρά Masters of Sex έχει τρομερή επιτυχία στις ΗΠΑ κι αυτό έχει να κάνει με την καταπληκτική ερμηνεία των ηθοποιών, πρωταγωνιστών και μη, τον σκηνοθέτη, την φυσική ροή της ιστορίας μια και εξ ολοκλήρου βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που παρουσιάζονται χωρίς υπερβολή εκτός ίσως από το σεξ όλων των φύλων και αποχρώσεων.Όταν όμως στο περασμένο επεισόδιο μιλάνε για το παπ τεστ, τα λίγα χρήματα και την σχετική αδιαφορία των πανεπιστημιακών για τον καρκίνο των γυναικείων γεννητικών οργάνων είναι τόσο ρεαλιστικό που θυμίζει σημερινή Ελληνική πανεπιστημιακή κλινική. Όπως γνωρίζουμε βρισκόμαστε 50 χρόνια πίσω σε σχέση με την Αμερική στην πρόληψη του καρκίνου στην γυναίκα. Όταν βλέπεις τους γιατρούς και τις γυναίκες ασθενείς να καπνίζουν σαν να μην υπάρχει ένδειξη για το πόση ζημιά κάνει το τσιγάρο είναι σαν να βλέπουμε την Ελληνική πραγματικότητα.Ακόμα, η άσκηση στο νοσοκομείο για την προστασία από τα αποτελέσματα της πυρηνικής βόμβας, η κουβέντα για τα 20 μίλια κονιορτοποιημένης ανθρωπότητας από βόμβα υδρογόνου, οι βουτιές κάτω από τα θρανία, τα κινούμενα σχέδια, τα φυλλάδια όλα είναι πιστή αναπαραγωγή της παράνοιας της εποχής εκείνης στην Αμερική αλλά και αργότερα στην Ελλάδα.Το τηλεοπτικό ζευγάρι είναι τέλειο γιατί είναι πραγματικό με ανθρώπινα συναισθήματα και ρεαλιστικές αντιδράσεις. Δεν είναι γέννημα φαντασίας του Χόλιγουντ. Αν δεν καταλαβαίνει κάποιος την χημεία της σχέσης των δύο, Will – Virginia, είναι γιατί δεν καταλαβαίνει την κουλτούρα της εποχής εκείνης.Η προσωπικότητα του Will σε μια γραπτή αφήγηση θα ήταν ίσως πιο μονοδιάστατη, λιγότερο συμπαθητική, και της Virginia λιγότερο φεμινιστικής και ανεξάρτητης.Ο πραγματικός Will όπως θα δείξει η σειρά, λίγο υπομονή, ήταν επιστημονική διάνοια, υπερεγωιστής, μισογύνης αν και γυναικολόγος, μοναχικός τύπος, κρυψίνους, αλλά και βαθιά ερωτευμένος με τον δικό του τρόπο. Αυτά μπορούν να συνυπάρχει σε ένα άνδρα περισσότερες φορές από το ότι φαντάζονται οι γυναίκες και ιδιαίτερα οι Ελληνίδες. The guy was a sick puppy.
Οσο αναφορα την προληψη…...Η Ελληνικη πραγματικοτητα οπως την ονομαζεις ειναι ετη φωτος μπροστα απο αλλες πραγματικοτητες σε "εξελιγμενες" κοινωνιες οπως για παραδειγμα η Αγγλια οπου εχω ζησει ή η Αυστραλια οπου ζω!! Το τεστ Παπ..απο τον γιατρο Παπανικολαου..λιγο Ελληνικο μου ακουγεται εμενα αλλα anyway.. στην Ελλαδα ο γυναικολογος μας λεει να το κανουμε καθε χρονο μετα την πρωτη σεξουαλιξη επαφη και μετα τα 45 καθε εξαμηνο, στις χωρες που προανεφερα ειναι καθε 3!! Η Αγγλια δε εχει τα μεγαλυτερα ποσοστα misdiagnose στην Ευρωπη!!!! Ολα αυτα ειναι ασχετα με το αρθρο το γνωριζω αλλα επρεπε να τα πω!! Ευχαριστω!!
Ο Sheen είναι ιδιαίτερα γοητευτικός στον ρόλο αυτό, απλά με την Virginia είναι απαράδεκτοι! Δεν έχουν καμία χημεία, σε αντίθεση με την Virginia και τον Ethan και γενικά είναι ένα πολύ κουλό και awkward ζευγάρι. Επειδή όμως η σειρά βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, δίνω κάποιο δίκιο στους σεναριογράφους, αν και ελπίζω να αλλάξουν κάποια βιογραφικά στοιχεία.
Συμφωνώ απόλυτα για Dexter και Hannah. Η τελευταία σεζόν του Dexter ήταν μια απογοήτευση και ειδικά με το που εμφανίστηκε η Hannah γκρεμίστηκαν τα πάντα μέχρι που φτάσαμε στο τελευταίο επεισόδιο όπου [SPOILER ALERT] ο Dexter οδηγεί το σκάφος του μέσα στον τυφώνα και επιβιώνει (!!!) και καταλήγει να γίνει Lumber-Dexter στου διαόλου τη μάνα [END OF SPOILER]. Lame... just lame.
Ψήφισα για το ΗΙΜΥΜ, γιατί πραγματικά χημεία μηδέν μεταξύ των πρωταγωνιστών. Και (spoiler) η πρόταση γάμου στο φάρο ήταν ό, τι πιο ξενέρωτο έχω δει ποτέ.
Ε ναι ο Dexter ήταν ένας περίπλοκος χαρακτήρας σε πολλά αλλά προς Θεού όχι στις σχέσεις με το άλλο φύλο. Τι ήθελε στην τελική κάποια να μοιράζεται όλη τη σκοτεινή του πλευρά, να μην το παίζει άλλος. Στην τελική, ότι θέλουμε όλοι κάποιον να θέλει εμάς, μ' όλα μας τα κουσούρια(που εντάξει δε φτάνουν το ξεπάστρεμα του μισού Μαϊάμι). Οπότε δε συμφωνώ που τους βάζεις στα άκυρα ζευγάρια.
Έλα τον έκανε να φαίνεται βαρετός, δε λέω ομορφούλα η Χάνα αλλά πολύ γλυκανάλατο το όλο σκηνικό. Μακράν οτι χειρότερο για τη συγκεκριμένη σειρά κ πόσο μάλλον για τελευταία σεζόν. Τι να πω οι σεναριαγράφοι πρέπει να σπάστηκαν με τίποτα περικοπές στους μισθούς κ τα φόρτωσαν στον κόκορα.