Γερμανός αστυνομικός συνελήφθη για το φόνο άνδρα που είχε γνωρίσει σε site για κανιβαλισμό

Γερμανός αστυνομικός συνελήφθη για το φόνο άνδρα που είχε γνωρίσει σε site για κανιβαλισμό Facebook Twitter
3

Ένας 55χρονος Γερμανός αστυνομικός συνελήφθη σήμερα με την κατηγορία της δολοφονίας και τεμαχισμό του πτώματος ενός άνδρα τον οποίο γνώρισε σε φετιχιστικό σάιτ γνωριμιών με θέμα τον κανιβαλισμό. Το 59χρονο θύμα φέρεται να είχε φαντασίωση να δολοφονηθεί και να φαγωθεί.

Η αστυνομία λέει ότι ο κατηγορούμενος μαχαίρωσε το θύμα στο σπίτι του στη Σαξονία στις 4 Νοεμβρίου, ένα μήνα μετά τη γνωριμία τους στη διαδικτυακή σελίδα. Στη συνέχεια φέρεται να τεμάχισε το πτώμα και να έθαψε κομμάτια στον κήπο του. Δεν έχει εξακριβωθεί αν έλαβε χώρα και κανιβαλισμός.

Ο αστυνομικός διευθυντής της Δρέσδης είπε ότι ο κατηγορούμενος συνελήφθη την Τετάρτη στον τόπο εργασίας του. Αστυνομικοί στη συνέχεια έψαξαν το σπίτι του και τους υπέδειξε τα σημεία που είχε θάψει μέρη του σώματος του θύματος.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ

Διεθνή / Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ

Στενός φίλος του Ουίλιαμ και του Χάρι ο Βρετανός αριστοκράτης Χιου Γκρόσβενορ - Ο δούκας του Σάσεξ δεν παρευρέθηκε στο γάμο για «να μην επισκιάσει τη μεγάλη μέρα του φίλου του»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αμερικανός 100χρονος βετεράνος έκανε «δεύτερη απόβαση στην Νορμανδία» για να παντρευτεί την 96χρονη αρραβωνιαστικιά του 

Διεθνή / Αμερικανός 100ετών έκανε «δεύτερη απόβαση στην Νορμανδία» για να παντρευτεί την 96χρονη αραβωνιαστικιά του

Ο Αμερικανός βετεράνος Χάρολντ Τέρενς 100 ετών συμμετείχε στην απόβαση της Νορμανδίας στις 6 Ιουνίου του 1944 - Έχει τιμηθεί από τον Εμανουέλ Μακρόν με το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Τουρκία: Ο Ερντογάν υπέγραψε την επιστολή των ΗΠΑ για τα 40 μαχητικά F-16 Block 70

Διεθνή / Τουρκία: Ο Ερντογάν υπέγραψε την επιστολή των ΗΠΑ για τα 40 μαχητικά F-16 Block 70

O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατάφερε να αποκτήσει τα πολυπόθητα μαχητικά F-16 Block 70, για να αντισταθμίσει, κάπως, την αποβολή της Τουρκίας από το πρόγραμμα για τα μαχητικά F-35
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

2 σχόλια
Ε δεν το λες και συνηθισμένο γεγονός στη Γερμανία - το μόνο γνωστό παρόμοιο περιστατικό είναι αυτό του Mein Teil. Για τη Ρωσία έχουν ακουστεί συχνά-πυκνά περιπτώσεις κανιβαλισμού στις ειδήσεις.