Πήραν πίσω τη διάταξη που έβαζε εμπόδια στους ελέγχους του ΣΔΟΕ στην εκκλησία

Πήραν πίσω τη διάταξη που έβαζε εμπόδια στους ελέγχους του ΣΔΟΕ στην εκκλησία Facebook Twitter
3

 

Mετά από αντιδράσεις και από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γκιουλέκας απέσυρε τη διάταξη τροπολογίας που προέβλεπε ότι οι διαχειριστικοί έλεγχοι σε εκκλησίες, μονές και γενικότερα εκκλησιαστικά νομικά πρόσωπα θα γίνονται πλέον μετά από υπουργική απόφαση.



Με τη διάταξη αυτή που προσπάθησε να περάσει η κυβέρνηση στη Βουλή, για να μπορέσει το ΣΔΟΕ να κάνει έλεγχο στην εκκλησία, ιδρύματα, ιδιοκτησίες και ναούς, θα έπρεπε πρώτα να συμφωνήσουν και να υπογράψουν οι υπουργοί Παιδείας και Οικονομικών.



Χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους δηλαδή, το ΣΔΟΕ δεν θα είχε το δικαίωμα να κάνει κανέναν έλεγχο. 

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκιάθος: Βίντεο με τουρίστες να παρασύρονται με τις βαλίτσες τους από τουρμπίνα αεροπλάνου - Το φαινόμενο «jet blast»

Ελλάδα / Σκιάθος: Βίντεο με τουρίστες να παρασύρονται με τις βαλίτσες τους από τουρμπίνα αεροπλάνου - Το φαινόμενο «jet blast»

Παρά τις προειδοποιήσεις των Αρχών η παραλία κοντά στο αεροδρόμιο της του νησιού παραμένει πόλος έλξης δεκάδων τουριστών για παρακολούθηση των αεροπλάνων
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο στην Αττική Οδό: Σύγκρουση νταλίκας με φορτηγό – Διακοπή της κυκλοφορίας σε δύο λωρίδες

Ελλάδα / Τροχαίο στην Αττική Οδό: Σύγκρουση νταλίκας με φορτηγό – Διακοπή της κυκλοφορίας σε δύο λωρίδες

Τα οχήματα που μετέφερε η νταλίκα, έπεσαν στο οδόστρωμα ενώ το φορτηγό, που ενεπλάκη στο συμβάν, αποχώρησε από το σημείο και αναζητείται από τους αστυνομικούς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η διακριτική απόσυρση μας μάρανε… Γιατί δεν αναφέρετε ποιος (όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ κλπ) ήταν αυτός που την υπέγραψε και την κατέθεσε, για να ξέρουμε με ποιους και με τι έχουμε να κάνουμε.