Σεισμός

Απλά μαθήματα Γκουγκλαρίσματος

Απλά μαθήματα Γκουγκλαρίσματος Facebook Twitter
7

Αναρωτηθήκατε ποτέ πού βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα Google Doodles; Τα περίφημα "πειράγματα" του λογοτύπου της όπως το πρόσφατο, εντυπωσιακό videogame με αφορμή τα 50 χρόνια του Dr. Who.

Μήπως σας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι το Google εκτός από μηχανή αναζήτησης είναι και μετατροπέας συναλλάγματος, τσελεμεντές, οδηγός κινηματογράφων, Μετεωρολογικός Σταθμός, ξυπνητήρι και τόσα άλλα πράγματα που ίσως να μην περνάνε κάν απ' το μυαλό σας;

Είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε το Google στο 100% των δυνατοτήτων του;

Αν όχι, τότε μια καλή αρχή για να ανακαλύψετε και να χρησιμοποιείτε μηχανή αναζήτησης στο έπακρο, είναι να πατήσετε το παρακάτω link:

GOOGLE - Τα μυστικά της αναζήτησης

(Μεταξύ μας, όλα τα Google doodles είναι συγκεντρωμένα, εδώ)

Δείτε το σχετικό video για τους δεκάδες τρόπους αναζήτησης

Τech & Science
7

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Από την πρεμούρα του να προσφέρει προσωποποιημένη (sponsored) εξυπηρέτηση, το google έχει κάνει μαντάρα τις αναζητήσεις.Του ζητάς την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και σου βγάζει πληροφορίες για το παλτό της Κέιτ, εφαρμογές σκάνερ για iphone, τη σελίδα της Μενεγάκη στο facebook και ένα βίντεο του Σαμαρά στο youtube.Ο τσελεμεντές τους μάρανε.
To blackbar, όπως ήταν το όνομα της χρησιμοτατης γραμμής εργαλείων, αποσύρθηκε το Φθινόπωρο, για χάρη του app launcher (αυτό το συμβολάκι με τα 9 τετραγωνάκια στην κορυφή της σελίδας) Δες κι εδώ: http://androidcommunity.com/google-to-remove-black-bar-in-favor-of-new-app-launcher-soon-20130919/τα σχόλια λένε μέσες άκρες ό,τι και ο Figaro: "stupid and unecessary"!
Ερώτηση: (ίσως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει)Μέχρι πριν λίγο καιρό, γκούγκλαρες κάτι και στη σελίδα των αποτελεσμάτων πάνω-πάνω εμφανιζόταν μια γραμμή σε μαύρο φόντο, όπου είχες τις επιλογές "Youtube", "Google translate" κλπ και μπορούσες κατευθείαν να μεταφέρεις την προς αναζήτηση λέξη ή φράση στο Youtube, στο Google translate κλπ. Η γραμμή αυτή πλέον δεν εμφανίζεται. Γιατί; Ήταν πολύ βολικό! Μήπως γίνεται κάπως αλλιώς κι απλώς δεν μπορώ να το δω;
Μην μασάς κουτόχαρτο φίλε μου. Μπες εδώ και δες τι λέει για το blackl.http://zigouris.com/%CE%A8%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%20emails%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD%20-%20Spam,%20Chain%20Mail,%20Hoax.htm